FAQ oud

Ik heb me ingeschreven en ben op de reservelijst terecht gekomen, moet ik al betalen?
Nee, je hoeft nog niet te betalen als je op de reservelijst terecht bent gekomen. Er kan met IDEAL worden betaald voor het Hajraa Buitentoernooi. Mochten de inschrijvingen vol zijn, dan zal ook deze betaalmogelijkheid sluiten. Als je uiteindelijk toch wordt toegelaten als er een plekje vrijkomt, krijg je een berichtje van de organisatie met de vraag of je dan zo snel mogelijk kan betalen.

Wat is de uiterste inschrijfdatum?
Het is lastig om hierbij een datum aan te geven, want: VOL=VOL! Dus je kunt je het beste zo snel mogelijk inschrijven om te voorkomen dat je niet meer mee kunt doen.

Wat is de uiterste uitschrijfdatum?
We hebben geen uiterste uitschrijfdatum. Wel is de uiterste datum voor de teruggave van het inschrijfgeld vrijdag 22 mei. Na deze datum is het niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen. Het beste is natuurlijk om je niet uit te schrijven en gewoon lekker mee te doen!

Wat gebeurt er na de inschrijftermijn?
Heel veel! De teams die zich inschrijven als alle plekken al vol zitten, worden op de reservelijst geplaatst. Als er op jouw niveau toch nog een plekje vrijkomt (geluksvogels), krijg je van ons een berichtje dat je nog deel kunt nemen aan ons toernooi.

Wanneer is bekend welke bands er komen?
Hier is geen datum aan verbonden. Voor ons is dit van tevoren ook nog niet bekend namelijk. In de weken voor het toernooi zullen de verschillende bands bekend worden gemaakt. De traditie is dat er elk jaar 2 bands optreden; op vrijdag- en zaterdagavond op het feest. Maar misschien hebben we dit jaar wel iets nieuws voor je in petto… Houd dus onze sociale media en de website goed in de gaten om op de hoogte te blijven! 

Met welke niveaus zijn de verschillende categorieën van de Mix te vergelijken?

Mix Divisie: 3e + 2e + 1e divisie + topdivisie + eredivisie
Mix Hoge Klasse: 1e klasse + promotieklasse
Mix Lage Klasse:  3e + 2e klasse
Mix Recreatief: 4e klasse + recreatief

Hoe laat beginnen de wedstrijden en tot hoe laat duren ze?

We streven ernaar om de wedstrijden op zaterdag te laten beginnen om 09:00u. Ze zullen dan rond 16:00u eindigen. Op zondag beginnen de wedstrijden om 09:30u en zullen rond 15:00u eindigen. Dit verschilt natuurlijk ook met hoeveel teams je in een poule zit.

Hoeveel dames moeten er minimaal in een mix team spelen?

Er moeten minimaal 2 dames in een mix team spelen.

Ik heb nog een andere vraag die hier niet bij staat.

Als je nog vragen hebt, kan je altijd mailen naar buitentoernooi@hajraa.nl. Bellen is ook mogelijk. Bel dan naar Voorzitter Ricardo +316 18331656 of Wedstrijdsecretaris Jarne +316 40961834.