Commissie

| Hajraa Buitentoernooi 2023

Dit jaar gaan we er weer alles aan doen om dit vette toernooi neer te zetten! Samen met de nieuwe commissie, die negen man groot is, zorgen wij voor toffe wedstrijden, een fijne slaapplek en een geweldig feest tijdens het weekend van 16, 17 en 18 juni. We stellen graag de nieuwe gedreven commissie aan jullie voor:

Voorzitter | Marit van den Tempel
Vicevoorzitter Dennis Brink
1e Feest | Niels van de Meulenhof
2e Feest | Adriënne van der Wel
1e Wedstrijd | Lotte de Winter
2e Wedstrijd | Sanne van de Ven
3e Wedstrijd | Isabel Veldhuizen
Sponsor | Naomi Afenkhena
PR | Nynke den Biggelaar

Dit jaar wordt de functie als voorzitter vervuld door niemand minder dan de lieve, leuke, enthousiaste Marit! Nadat zij zich afgelopen jaar helemaal bewezen heeft als vieze/vice-voorzitter tijdens het poepscheppen (lees: aardappels verwijderen) mag zij er dit jaar voor gaan zorgen dat het toernooi soepeltjes verloopt. Als passer-loper in dames 1 laat zij al zien van alle markten thuis te zijn.  Zo duikt zij niet alleen alle hoeken van het veld in om de bal van de grond te houden, maar knalt zij ook als geen ander de ballen in het veld van de tegenpartij. Naast volleyballen is Marit ook druk bezig met het afronden van haar lerarenopleiding, waar zij haar kiddo’s dwingt naar haar te luisteren. Hopelijk hoeft zij deze strenge juffrouw skills niet in te zetten om de rest van de commissie in toom te houden ;). Kortom, met deze topper als voorzitter dit jaar kan het dan ook niet anders dan dat de 43e editie van het buitentoernooi een groot succes gaat worden!!

Dennis is een bezig bijtje in hart en nieren! Hij is passer loper bij Heren 4, is actief bij zijn studievereniging Protagoras, is deel geweest van studententeam TEST, zet zich in voor de goede doelen commissie bij Hajraa en nog veeeel meer. Al deze ervaring mag hij nu meenemen naar zijn nieuwe (& ofcourse allerleukste) uitdaging #tromgeroffel… Dennis is namelijk de vicevoorzitter van het Hajraa Buitentoernooi 2023!!! Ja, je leest het goed: Dennis is aardig druk ;). Maaaar het leuke aan Dennis is dat hij zich altijd 120% inzet bij alles wat hij doet. Dennis is een echt lachebekkie met een mega hart en neemt altijd een bulk energie, enthousiasme en passie mee. Na lang wachten, was afgelopen editie dan eindelijk de eerste keer dat Dennis kon genieten van het Hajraa Buitentoernooi. Wat zijn wij blij dat het bij Dennis is gaan kriebelen om onderdeel te worden van de organisatie van het leukste weekend van het jaar. Aankomend jaar zal hij met zijn heerlijk positieve houding ervoor gaan zorgen dat de camping weer een groot feestje gaat worden!!! Een ding is in ieder geval zeker: Dennis zal de eerste zijn die om 12:00u op de camping banken staat te dansen :D.

Met Niels als 1e Feestcommissaris belooft BUTO 2023 nieuwe hoogtes/pieken te bereiken en een groot succes te worden.  Niels speelt al jaren bij Hajraa als midden, en is in deze tijd flink beter geworden. In het veld is hij bloedfanatiek. Hij kan redelijk tegen z’n verlies zolang het niveau niet te ver weg zakt/wel nog goed volleybal is/het nog op volleybal lijkt. Buiten het veld heeft Niels vele kanten: Optreden met zijn band, klimmen met vrienden en ook nog wat doen voor zijn wiskundestudie. Wat de situatie ook is, Niels brengt zo’n partij energie dat je er spontaan blijer van wordt. Verantwoordelijk is hij zeker, maar nooit ten koste van de sfeer. Deze nuchtere man kan altijd een passend grapje maken waar iedereen om moet lachen, hij zelf nog het hardst. Op het nieuwe album Sugar Rush van Whiff and The Wett Socks (wel zoeken op spotify, hé) is Niels te horen als drummer. Met zijn muzikale knobbel en liefde voor bier is Niels de uitgelezen man om een knalfeest neer te zetten!!

Onze nieuwe 2e feest is niemand minder dan Adriënne, of kortweg Adje. Ze heeft van iedereen uit de commissie ongetwijfeld het meeste ervaring met het Hajraa Buitentoernooi, omdat ze er als klein kind al rondliep. Met een vader die (vice)voorzitter is geweest en een moeder die wedstrijdcommissaris is geweest, was de keuze snel gemaakt en gaat zij laten zien waarom feest toch echt beter is.  Hard gaan (op Hajraa) en dan hard crashen, dat is haar specialiteit, want vodka is haar favoriete drank en slapen is haar favoriete hobby. Ze spendeert daar ongeveer 11/29e van haar dag aan en kan het haast overal, zelfs midden op de skipiste. Volleyballen kan ze ook, als passer-loper van Dames 2, en ze is daarnaast ook te vinden in de fitness. Maar waar het natuurlijk echt om draait zijn de feestjes. Daar kan ze wel voor wakker blijven, al helemaal als dat één van de allervetste feesten van het jaar is. En daar gaat Adje eigenhandig voor zorgen!

Met onze schattige Lotte als 1e wedstrijd, wordt er dit jaar weer een hoop gevolleybald op het terrein. Lotte is een heerlijke relaxte, super lieve meid. Daarnaast is ze ook nog super gestructureerd en heeft ze alles op een rijtje. Ze speelt ondertussen al 5 jaar bij het gezellige Hajraa en is nu spelverdeler van dames 6, ze weet dus zeker wel veel van volleybal af. Naast volleyballen houdt ze van haar burgerleventje, fietsen, spelletjes spelen en spaart ze badeendjes. Als je haar dus tegenkomt op het terrein, geef haar dan zo’n schattig eendje ;). Lotte is zeker niet vies van een feestje, helaas mag ze geen bier drinken maar een wijntje kan er altijd in. Met haar enthousiasme en gezelligheid wordt het dit jaar weer een feestje tijdens het volleyballen op het terrein. Kleine disclaimer: hopelijk krijgt ze geen zonnesteek en geen bier in d’r mond… MAARRR dat zou vast helemaal goed komen :).

Onze nieuwe 2e wedstrijd Sanne, is door haar aanstekelijke enthousiasme een echte aanwinst voor de commissie. Deze gezellige meid zit altijd bomvol goede ideeën en zal er met haar creativiteit zeker voor zorgen dat het wedstrijdterrein mega gezellig wordt dit jaar.  Binnen de vereniging staat zij ook wel bekend als ‘saus’, wat perfect de combinatie tussen haar onhandigheid en liefde voor eten beschrijft. Sanne is een grootse spelletjesfanaat en daarnaast ook een echte escape-room expert, ze vond dit zo leuk dat ze er ook maar haar werk van heeft gemaakt. Met deze professionele escape-room skills moet het zeker lukken om alles in de wedstrijdwagen soepel te laten verlopen. Sanne speelt inmiddels al 5 jaar bij Hajraa en is binnen de vereniging zeker niet te missen. Zij schittert in het veld van dames 2, geeft training aan dames 6 en is uiteraard op elke Hajraa activiteit te vinden. Daarnaast is Sanne al wedstrijdsecretaris geweest van E.S.V.V. Hajraa, en maakt zij nu de upgrade naar wedstrijdcommissaris van het Hajraa Buitentoernooi. Met de nodige ervaring zal de altijd vrolijke en energierijke Sanne er zeker voor zorgen dat de 43e editie een groot feestje gaat worden.

Onze 3e wedstrijd dit jaar is de geweldige Isabel!! Deze meid is een flinke doorzetter die altijd hard aan de slag is om alles tot in de puntjes uit te werken. Met een grote glimlach en enthousiaste houding is ze altijd in staat om de vrolijke sfeer er goed in te houden, zowel in de commissie als in het team. Isabel speelt namelijk als passer loper in Dames 9 waar ze niet alleen die ballen in het achterveld eruit duikt maar ook zeker aan het net ze er goed inramt of inprikt. Naast een hard werker en volleyballer is deze ster ook zeker aanwezig bij (bijna) ieder geweldig feestje of activiteit, niks is te gek! Dus let vooral op als je der voorbij ziet rennen dit jaar, want waar Isabel is, is het sowieso een feestje! Behalve als er ook ballonnen hangen of stickers in de buurt zijn want leuk weetje: deze meid heeft een doodsangst voor die dingen.

Onze sponsorcommissaris dit jaar is de allerliefste Naomi! Naomi zal met haar creatieve en knappe koppie veel sponsordeals binnen gaan harken. Ze volleybalt al vier prachtige seizoenen bij E.S.V.V. Hajraa op de passer-loper/diagonaal positie. Naast haar liefde voor volleybal heeft ze ook affiniteit voor design en techniek want ze studeert namelijk Industrial Design aan de TU in Eindhoven. Naomi zit niet alleen in de Hajraa Buitentoernooi commissie, ook is ze lid van de Goede doelen commissie binnen E.S.V.V. Hajraa. Wat een topper! Binnen haar functie als sponsorcommissaris zal haar kwaliteit in het verplaatsen in anderen perfect van pas komen. Als  sponsorcie zal ze twenty-four-seven bereikbaar moeten zijn, iedereen wil haar spreken! Neemt ze niet op?  Ze zal ongetwijfeld een heerlijke voicemail in gaan spreken ;-). Vorig jaar was haar eerste Hajraa Buitentoernooi, waar ze een echt WOW-effect ervaarde. We hebben haar nog nooit zoveel ‘WOW’ in één zin horen zeggen, WOW! De WOW zal ze als sponsorcommissaris nu met haar eigen enthousiasme en blijheid over gaan brengen. Deze teamplayer zal zo veel mogelijk mensen proberen te ‘buto’veren. Met dit blije ei zal het 43e Hajraa Buitentoernooi zeker een groot feestje worden!

Onze lieve, leuke, schattige (is ze het zelf niet altijd mee eens) en altijd betrokken Nynke gaat er dit jaar voor zorgen dat alles en iedereen het leukste weekend van 2023 niet zal missen! Deze meid is al 6 jaar op Hajraa activiteiten – maar vooral de feestjes- te vinden! Ze is een enorme party-animal en en na de eerste vergadering was het al duidelijk dat ze ook een echte perfectionist is. Ze is dit jaar namelijk pas begonnen met designen, maar daar is ze dan ook meteen volledig in gedoken. Met haar als PR weten we dus zeker dat alles er tip top uit zal zien en dat jullie allemaal weten waar en wanneer ons prachtige toernooi dit jaar zal plaatsvinden! Zelf heeft ze al een aantal jaren het Buitentoernooi meegemaakt als toernooiganger, en als Hajraan. Ook kun je haar terugzien in de Hajraa Studio videos van afgelopen editie, een mooi begin van haar PR carriëre dus 😉 En met haar volleybalskills was ze tijdens NSK zeker niet te missen. Als je ooit een wedstrijd van onze dames 1 gaat kijken zal ze niet alleen opvallen door haar leuke uitstraling, maar ook door haar passkunsten en duik talenten: want zolang Nynke in het achterveld staat, heb je geen stofzuiger meer nodig 😉 Met al haar enthousiasme en gedrevenheid gaat Nynke ervoor zorgen dat het weer een weekend wordt om niet te vergeten!

| Hajraa Buitentoernooi 2022

Als iets twee keer niet gelukt is, lukt het de derde keer vast wél. Met het thema ‘Hajraa strikes again’, heeft de commissie ervoor kunnen zorgen dat het Buitentoernooi weer een feestje was zoals vanouds.  Deze 9 mensen hebben ondanks de tropische temperaturen gezorgd voor een topper van een 42e editie. TOPPERS BEDANKT!

Voorzitter | Ricardo van der Aa
Vicevoorzitter Marit van den Tempel
1e Feest | Willem Schellekens
2e Feest | Niels van de Meulenhof
1e Wedstrijd | Jarne van Gemert
2e Wedstrijd| Lotte de Winter
3e Wedstrijd | Marijn Kruit
Sponsor| Inger van Langen
PR | Lauren Koops

| Hajraa Buitentoernooi 2021

De tweede poging om de 42e editie neer te zetten en ook dit jaar, dankzij Covid-19, is deze editie helaas niet door gegaan. De commissie heeft er dan ook alles aan gedaan om het toch door te laten gaan. Ze hadden heel veel mogelijke situaties tot op de puntjes uitgewerkt, maar helaas kon het toernooi uiteindelijk niet door gaan door de maatregelen. Ondanks dit diepte puntje, willen we deze fantastische commissie bedanken door altijd hoop in te zien en er het positiefste eruit te halen! TOPPERS BEDANKT!

Voorzitter | Marit Hoogenboom
Vicevoorzitter Ricardo van der Aa
1e Feest | Stijn Leenen
2e Feest | Willem Schellekens
1e Wedstrijd | Merijn van der Does
2e Wedstrijd | Jarne van Gemert
3e Wedstrijd | Britt Michels
Sponsor | Sanne van Hoogstraten
PR | Caro van Kessel

| Hajraa Buitentoernooi 2020

Het eerste jaar waarin het Hajraa Buitentoernooi niet door ging. Het jaar waarin COVID-19 de oorzaak was van het aflassen van wat de oh zo geweldige 42e editie had moeten zijn. De commissie had al maanden hard gewerkt om het toernooi met als thema Arcade tot een nieuw level te brengen. Deze 9 mensen hebben helaas niet het resultaat van hun harde werken mogen meemaken. Toch willen we deze toppers enorm bedanken voor alle moeite die ze erin hebben gestopt. Zoals ook op de commissieshirts staat “Game over, let’s try again next year”! TOPPERS BEDANKT!

Voorzitter | Jesse Hulleman
Vicevoorzitter Marit Hoogenboom
1e Feest | Wout Brekelmans
2e Feest | Stijn Leenen
1e Wedstrijd | Jet van den Broek
2e Wedstrijd| Merijn van der Does
3e Wedstrijd | Britt Michels
Sponsor | Sanne van Hoogstraten
PR | Caro van Kessel

| Hajraa Buitentoernooi 2019

De commissie van vorig jaar heeft wederom er weer voor gezorgd dat het Hajraa Buitentoernooi een knalfuif was! Iedereen heeft waarschijnlijk het deuntje van ‘fuifje’ nu nog steeds in zijn hoofd zitten. Met het thema ‘geen beach, wel strand’ hebben ze er een tropisch tintje aan het toernooi weten te geven met vooral veel flamingo’s en watervolleybal! TOPPERS BEDANKT!

Voorzitter | Bram van Raaij
Vicevoorzitter | Jesse Hulleman
1e Feest | Marijn Simons
2e Feest | Wout Brekelmans
1e Wedstrijd | Alice Baltussen
2e Wedstrijd | Boris van Rossem
3e Wedstrijd | Sebastian van Schijndel
Sponsor | Renee van den Aarssen
PR | Yinthe Voorhoeve

| Hajraa Buitentoernooi 2018

2018 was het jaar waarin het Buitentoernooi zijn 40e verjaardag vierde, onder het mom “Back to the 70’s”! Dit is onder andere gevierd door deze 9 mensen, die er ook voor gezorgd hebben dat er dit jaar Eredivisie beachvolleybal was, gratis ijsjes, een borrel voor oud-Hajranen en een spetterend feest met surprise acts en gave visuals! TOPPERS BEDANKT!

Voorzitter | Maarten van Dijk
Vicevoorzitter | Bram van Raaij
1e Feest | Magda Timmers
2e Feest | Marijn Simons
1e Wedstrijd | Marleen Hillen
2e Wedstrijd | Alice Baltussen
3e Wedstrijd | Vera van de Looi
Sponsor | Sifa van Zutphen
PR | Marloes van Mourik