Commissie

| Hajraa Buitentoernooi 2024

Ook dit jaar zijn staat er een nieuwe commissie klaar, bestaande uit 9 toppers, die voor een onvergetelijk weekend gaat zorgen. Samen zijn we nu al druk aan het werk om weer een fantastisch weekend neer te kunnen zetten en de afgelopen edities te evenaren (en misschien wel te overtreffen 😉 ). We stellen graag de enthousiaste commissie aan jullie voor:

Voorzitter | Dennis Brink
Vicevoorzitter Tim Kools
1e Feest | Adriënne van der Wel
2e Feest | Fraukje Baetsen
1e Wedstrijd | Sanne van de Ven
2e Wedstrijd | Sophie Lapointe
3e Wedstrijd | Eline Wisse
Sponsor | Suzet Krol
PR | Leah van de Sande

Dit jaar is onze voorzitter de gezellige Dennis. Vorig jaar heeft Dennis zijn skills al laten zien op camping tijdens zijn jaar als vieze/vice-voorzitter! Alleen is het dit jaar dan toch echt aan hem om ook te zorgen dat de rest van het toernooi soepeltjes verloopt, maar met onze energieke Dennis als voorzitter komt dat sowieso helemaal goed! Dennis heeft een heel groot hart voor het Hajraa Buitentoernooi, zijn commissie en alle mensen die een bijdrage leveren voor BuTo. Hij zet zich dan ook overal voor de volle 100% voor in. Naast alle in’s en out’s regelen voor BuTo kan Dennis ook nog eens volleyballen 😉, zo kan je hem zien shinen als passer-loper bij Heren 4 en is hij ook bij veel Hajraa feestjes te bekennen. Dit klinkt vast al druk maar dan studeert Dennis ook nog eens, waarbij hij het ook zeker leuk heeft bij zijn studievereniging Protagoras. Dit jaar zal hij misschien minder actief zijn want voorzitter zijn van BuTo neemt natuurlijk veel tijd in beslag. Maar gelukkig kan Dennis heel goed multitasken! Al met al zal Dennis dit jaar een geweldige 44e editie van het Hajraa Buitentoernooi neerzetten, eentje die je zeker niet wil missen!

Tim is mega enthousiast, gedreven en ambitieus. Supergeschikt dus als vicevoorzitter van het Hajraa Buitentoernooi 2024! Deze libero zorgt bij H6 ervoor dat geen bal de grond raakt. Tim is actief bij meerdere commissies binnen de vereniging. Al zijn taken doet hij met een grote glimlach, Tim straalt plezier uit!! Naast het volleybal volgt Tim een ingewikkelde wiskundige studie en boulderd hij graag. Een beetje klimmen is de perfecte afleiding van de studie! 😀 Afgelopen twee jaar heeft Tim als vrijwilliger meegeholpen op het toernooi. Daar is het zo erg gaan kriebelen dat Tim zelfs in de organisatie wilde. En wat zijn wij blij dat Tim ons wilde helpen. Deze man zal met zijn positiviteit dit jaar gegarandeerd zorgen voor een spetterende sfeer op de camping! Oh en niet te vergeten, TIM VINDT BUTO ECHT VET!!!

Met Adriënne, of kortweg Adtje, als 1e feestcommissaris belooft het feest van BuTo 2024 fantastisch te worden! Adriënne is bekend binnen de Hajraa generatie van nu, maar ook zeker in de oudere Hajraa generaties. Als echte Hajraa baby was ze van jongs af aan al op het Hajraa buitentoernooi te vinden. Ervaring met het Hajraa buitentoernooi zal dus zeker niet ontbreken. In het volleybalveld is ze te vinden bij Dames 2 als passer-loper en bij Dames 7 als trainer en coach, jackpot! Na een tijdje helaas eruit te hebben gelegen is ze nu weer helemaal klaar om ballen hard op de grond te pompen. Verder is Adriënne minimaal 1 keer per jaar op de ski’s te vinden en houd ze van spelletjes. Een ding is zeker, daag Adje nooit uit voor een potje dodelido. Ze is een echte doorzetter, in het volleybalveld, bij haar studie, en ook zeker tijdens BuTo. Dit jaar staan de feestjes voor een grote uitdaging, maar gaat zeker weten goed komen! Met behulp van de frikandellen en ijsjes zal ze dit jaar samen met jaar 2de feest het aller vetste feest van het jaar neerzetten. Hier wil je zeker weten bijzijn!

Dit jaar hebben wij een nieuwe aanwinst voor ons MEGAAA VETTE FEEST, namelijk onze Fraukje. Fraukje is zeker geen onbekende binnen Hajraa, dit komt voornamelijk door haar HOGE AAAAA gegil. Dit doet ze niet alleen in het veld als passer-loper van dames 1, maar zeker ook daarbuiten als student van de opleiding sportkunde en trainster bij de internationale school. Ze is een harde werker en altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken. Maar ondanks al dat harde werk is Fraukje altijd in voor een feestje, al moet ze wel nog wat werken aan haar dansmoves ;). Met haar combinatie van enthousiasme (lees: gegil), hard werken en liefde voor feestjes is Fraukje een FANTASTISCHE aanwinst voor de FEESTJES.  

Schreeuwend door de microfoon in de wedstrijdwagen is dit jaar Sanne! Na een goed jaar als tweede wedstrijdcommissaris, wordt dit een spetterend jaar als eerste wedstrijd! Sanne is enorm enthousiast en gaat dit jaar haar creativiteit gebruiken om het wedstrijdterrein nog leuker te maken! Sanne is al heel wat jaren bekend bij de vereniging en is bij elke activiteit te vinden. Ook dit jaar duikt ze van links naar rechts in het veld bij onze dames 2! Maar Sanne had blijkbaar nog niet genoeg van volleybal, ze is dit jaar namelijk ook begonnen bij een vriendenteam bij ABC volleybal! Ze heeft dus energie voor 10. Ook is ze als een vis in het water tijdens puzzels, spelletjes en escaperooms! Tenzij ze daadwerkelijk een vis tegenkomt in het water, dan schreeuwt ze de oren van je kop af 😉 Zonder twijfel gaat Sanne zorgen voor een geweldige 44e editie!

Dit jaar gaat Sophie de wedstrijdwagen onder haar hoede nemen. Sophie is net terug van haar stage in Zwitserland, maar dat hield haar niet tegen om meteen haar handjes uit de mouwen te steken voor het leukste toernooi van het jaar! Met haar enthousiasme en positiviteit weet ik zeker dat het wedstrijdterrein dit jaar weer één groot feestje zal zijn! Sophie is altijd te vinden waar de gezelligheid is en heeft een heel groot hart voor Hajraa en het buitentoernooi. Ze is een echte beunhaas overdag en kan dan ook nog tot in de late uurtjes een feestje bouwen (al is het dan misschien wel de vraag of ze haar tent nog gaat halen). Ze speelt dit jaar in het gezellige dames 7 waar ze in het veld als passer-loper staat te shinen. Kortom, met al haar Hajraa ervaring en inzet belooft het weer een fantastische editie te worden. 😀

Eline is iemand die van de kleine dingen heel veel kan genieten en geen moment stil kan zitten. Als ze niet hard aan echt werk is voor het Buitentoernooi of haar studententeam, training geeft, of aan haar studie zit, zal ze waarschijnlijk wel op het volleybalveld of in de boulderhal te vinden zijn, want die oneindige bron aan energie moet toch ergens aan besteed worden😉. Ook is er waarschijnlijk niemand van haar lengte die op een hoger niveau volleybal speelt, met haar anderhalve meter als setter staat Hajraa dames 1 namelijk dik bovenaan in de tweede divisie! Met haar twee bestuursjaren bij de volleybalvereniging (ze is voorzitter én vicevoorzitter van E.S.V.V. Hajraa geweest!!), zal ze naast haar energie en creativiteit ook veel ervaring toevoegen aan de commissie van dit jaar. Als 3e wedstrijd is ze er dit jaar onder andere verantwoordelijk voor dat de standen goed worden bijgehouden, dus deze slimme meid zal ervoor zorgen dat het toernooi vlekkeloos verloopt voor iedereen!

Dit jaar heeft Suzet de grote verantwoordelijkheid te zorgen voor genoeg leuke sponsoren voor ons mooie toernooi! Het is natuurlijk een enorme uitdaging het optimale te halen uit connecties met bedrijven, maar er is geen twijfel dat Suzet dit uitstekend kan. Met haar vlotte praatjes, enthousiasme en gedrevenheid wordt het gegarandeerd een succes op sponsorgebied! Naast haar inzet voor het Hajraa Buitentoernooi speelt deze sportieve meid in Hajraa Dames 7 als buitenaanvaller en helpt ze iedereen van blessures af als gecertificeerd fysiotherapeut. Kortom, met Suzet in charge van de sponsoren dit jaar gaat het helemaal goedkomen!!

Met Leah aan boord kunnen wij zeggen dat we het goed voor elkaar hebben! Haar creativiteit maar ook perfectionistische trekjes en goede energie maakt haar tot een ware kracht als onze PR. Deze meid is van alle markten thuis, van een bestuursjaar als wedstrijdsecretaris tot aan passer-loper in Dames 2 en ze kan ook nog een balletje trappen. Ze is niet te stoppen, alleen door haar kapotte knie, maar wij twijfelen er niet aan dat ze weer zal gaan shinen in het volleybalveld. Ze is al bezig met het shinen want haar werk als PR doet ze als de beste, met haar creatieve en kritische blik zorgt zij ervoor dat alles er zo mooi mogelijk uitziet! Dus laten we ons klaarmaken voor een onvergetelijk Hajraa Buitentoernooi, waar Leah er alles aan gaat doen om dit waar te maken!

| Hajraa Buitentoernooi 2023

De commissie van 2023 heeft echt een meeega vet toernooi neergezet. Met het thema Volleywood hebben deze 9 sterren het toernooi op rolletjes laten lopen, met fanatieke wedstrijden, een gezellige camping en knallende feesten! De commissie heeft met deze mooie 43e editie de lat voor volgende edities hoog gelegd. TOPPERS BEDANKT!

Voorzitter | Marit van den Tempel
Vicevoorzitter Dennis Brink
1e Feest | Niels van de Meulenhof
2e Feest | Adriënne van der Wel
1e Wedstrijd | Lotte de Winter
2e Wedstrijd | Sanne van de Ven
3e Wedstrijd | Isabel Veldhuizen
Sponsor | Naomi Afenkhena
PR | Nynke den Biggelaar

| Hajraa Buitentoernooi 2022

Als iets twee keer niet gelukt is, lukt het de derde keer vast wél. Met het thema ‘Hajraa strikes again’, heeft de commissie ervoor kunnen zorgen dat het Buitentoernooi weer een feestje was zoals vanouds.  Deze 9 mensen hebben ondanks de tropische temperaturen gezorgd voor een topper van een 42e editie. TOPPERS BEDANKT!

Voorzitter | Ricardo van der Aa
Vicevoorzitter Marit van den Tempel
1e Feest | Willem Schellekens
2e Feest | Niels van de Meulenhof
1e Wedstrijd | Jarne van Gemert
2e Wedstrijd| Lotte de Winter
3e Wedstrijd | Marijn Kruit
Sponsor| Inger van Langen
PR | Lauren Koops

| Hajraa Buitentoernooi 2021

De tweede poging om de 42e editie neer te zetten en ook dit jaar, dankzij Covid-19, is deze editie helaas niet door gegaan. De commissie heeft er dan ook alles aan gedaan om het toch door te laten gaan. Ze hadden heel veel mogelijke situaties tot op de puntjes uitgewerkt, maar helaas kon het toernooi uiteindelijk niet door gaan door de maatregelen. Ondanks dit diepte puntje, willen we deze fantastische commissie bedanken door altijd hoop in te zien en er het positiefste eruit te halen! TOPPERS BEDANKT!

Voorzitter | Marit Hoogenboom
Vicevoorzitter Ricardo van der Aa
1e Feest | Stijn Leenen
2e Feest | Willem Schellekens
1e Wedstrijd | Merijn van der Does
2e Wedstrijd | Jarne van Gemert
3e Wedstrijd | Britt Michels
Sponsor | Sanne van Hoogstraten
PR | Caro van Kessel

| Hajraa Buitentoernooi 2020

Het eerste jaar waarin het Hajraa Buitentoernooi niet door ging. Het jaar waarin COVID-19 de oorzaak was van het aflassen van wat de oh zo geweldige 42e editie had moeten zijn. De commissie had al maanden hard gewerkt om het toernooi met als thema Arcade tot een nieuw level te brengen. Deze 9 mensen hebben helaas niet het resultaat van hun harde werken mogen meemaken. Toch willen we deze toppers enorm bedanken voor alle moeite die ze erin hebben gestopt. Zoals ook op de commissieshirts staat “Game over, let’s try again next year”! TOPPERS BEDANKT!

Voorzitter | Jesse Hulleman
Vicevoorzitter Marit Hoogenboom
1e Feest | Wout Brekelmans
2e Feest | Stijn Leenen
1e Wedstrijd | Jet van den Broek
2e Wedstrijd| Merijn van der Does
3e Wedstrijd | Britt Michels
Sponsor | Sanne van Hoogstraten
PR | Caro van Kessel

| Hajraa Buitentoernooi 2019

De commissie van vorig jaar heeft wederom er weer voor gezorgd dat het Hajraa Buitentoernooi een knalfuif was! Iedereen heeft waarschijnlijk het deuntje van ‘fuifje’ nu nog steeds in zijn hoofd zitten. Met het thema ‘geen beach, wel strand’ hebben ze er een tropisch tintje aan het toernooi weten te geven met vooral veel flamingo’s en watervolleybal! TOPPERS BEDANKT!

Voorzitter | Bram van Raaij
Vicevoorzitter | Jesse Hulleman
1e Feest | Marijn Simons
2e Feest | Wout Brekelmans
1e Wedstrijd | Alice Baltussen
2e Wedstrijd | Boris van Rossem
3e Wedstrijd | Sebastian van Schijndel
Sponsor | Renee van den Aarssen
PR | Yinthe Voorhoeve

| Hajraa Buitentoernooi 2018

2018 was het jaar waarin het Buitentoernooi zijn 40e verjaardag vierde, onder het mom “Back to the 70’s”! Dit is onder andere gevierd door deze 9 mensen, die er ook voor gezorgd hebben dat er dit jaar Eredivisie beachvolleybal was, gratis ijsjes, een borrel voor oud-Hajranen en een spetterend feest met surprise acts en gave visuals! TOPPERS BEDANKT!

Voorzitter | Maarten van Dijk
Vicevoorzitter | Bram van Raaij
1e Feest | Magda Timmers
2e Feest | Marijn Simons
1e Wedstrijd | Marleen Hillen
2e Wedstrijd | Alice Baltussen
3e Wedstrijd | Vera van de Looi
Sponsor | Sifa van Zutphen
PR | Marloes van Mourik