Algemene Informatie

Toernooi 2024

Het Hajraa Buitentoernooi is het grootste grasvolleybaltoernooi van de wereld! Elk jaar organiseren wij een groot toernooi voor meer dan 500 teams bestaande uit twee dagen volleyballen, twee avonden feest en een camping. Teams kunnen zich inschrijven op niveau, dit gaat vanaf mix recreatief tot eredivisie mannen en vrouwen, dus voor ieder wat wils! Dit toernooi vind plaats in juni op het Universiteitsterrein in Eindhoven.

Algemene informatie

Het Hajraa Buitentoernooi is sinds haar eerste editie in 1979, met 80 teams, uitgegroeid tot het grootste grasvolleybaltoernooi ter wereld. Met 500 teams van verschillende nationaliteiten op meer dan 100 velden en met meer dan 6000 volleyballiefhebbers en andere feestgangers op twee campings en 2 enorme feesten en heel veel liter bier is dit toch wel een bijna legendarisch toernooi te noemen!

In één week tijd veranderen we een sportterrein en de campus van de Technische Universiteit Eindhoven in het grootste volleybalfestijn ter wereld met twee volledige dagen volleyballen, zaterdagmiddag thema-activiteiten en met op vrijdag én zaterdag avond de grootste en gezelligste feesten die je maar kan bedenken.

Naast een grote groep deelnemers uit onze buurlanden ontvangen we jaarlijks ook deelnemers uit verre windstreken. Zo werd het toernooi in 2000 bekend bij een Taiwanese delegatie en wisten studenten uit Roemenië in 2001 de finale van het Open Nederlands Studenten Kampioenschap Grasvolleybal te winnen en werden we in 2007 verrast door een deelnemend team uit Canada. Ook is een aantal jaren het team uit Haifa, Israël een van de hoogst scorende teams tijdens het NSK geweest.

Dit welbekende volleybaltoernooi, dat al jaren internationaal bekend staat, wordt georganiseerd door de studenten van de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa, die bijna een heel jaar bezig zijn met de voorbereiding hiervan. Hajraa is een studentenvereniging die actief is in de regionale én nationale volleybalcompetitie en altijd gezelligheid met zich meebrengt!

Bekijk hier ook de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van het Hajraa Buitentoernooi.

Locatie Sportvelden Technische Universiteit (TU/e) Eindhoven (NL)
Toernooitype Outdoor, grasvolleybal
Speltype 6 tegen 6 op velden van 9×9 meter
Niveau’s Recreatief of competitie 4e klasse t/m eredivisie voor damesteams, herenteams en gemixte teams!

Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK)

Inschrijfgeld €110 regulier & €140 NSK