Camping

Algemene informatie:
Tijdens het Buitentoernooi kunt je overnachten op de camping. Deze camping is ook een bron van gezelligheid op het Buitentoernooi! De activiteiten op de camping zijn elk jaar weer super TOF! Voor dit toernooi hoef je geen superluxe hotel te boeken, of ergens in de stad slaapplaatsen te organiseren. Want wat is er nu gezelliger dan overnachten op de geweldige Hajraa Buitentoernooi camping, samen met 5000 andere enthousiaste mensen?!?! Op de TU/e campus tussen de Dommel en de Kennedylaan kunt je je tent opzetten (vouwwagens, caravans of campers zijn niet toegestaan), met het feest op kruipafstand en de wedstrijdvelden direct aan de overkant van de ring. Je hoeft niet extra te betalen voor de camping of een reservering te maken, er is genoeg ruimte voor iedereen! Wie het eerst komt… heeft de beste plek!

Terras:
In het midden van de camping is het terras te vinden, direct naast de grote campingtent gelegen. Dit is de ideale plek om te chillen met een koud biertje in de zon! Natuurlijk wordt hier altijd voor de nodige entertainment gezorgd. Af en toe is er een feestelijke activiteit en wordt er voor de beste feestmuziek gezorgd. Eén ding is zeker: dit is veruit de leukste plek van de hele camping. De perfecte plek om je voor te bereiden voordat het ‘s avonds echt te gek wordt woeeehoeeee!

Catering:
Naast al het veel te actieve gevolleybal en het wilde gefeest is het ook belangrijk dat je maag goed gevuld is. Er zijn verschillende eetgelegenheden en er isvoor ieder wat wils. De cateringtenten zijn te vinden op de camping, naast de grote campingtent en op de wedstrijdvelden. De betaling wordt gedaan met de Hajraa Buitentoernooi munten.

Campingreglement:
Open vuur, glas en aggregatoren zijn strikt verboden op het Hajraa Buitentoernooi en dit wordt streng gecontroleerd! Bij overtreding van dit reglement is de organisatie verplicht actie te ondernemen en dit materiaal in beslag te nemen. Eigen dranken zijn toegestaan, maar zorg ervoor dat deze niet in glas zijn verpakt!

Natuurlijk kunt u ook heerlijke koude dranken krijgen op het terras van de camping!

Alleen tenten kunnen op het terrein worden opgezet, dus helaas geen campers, caravans of vouwwagens.

Douches:
Op het toernooi zullen douchefaciliteiten aanwezig zijn. Deze zullen echter niet op de camping zijn.
De douchefaciliteiten bevinden zich op het wedstrijdterrein en zijn gedurende de dag beschikbaar voor alle toernooigangers

Exacte douchetijden volgen in het programmaboekje.

Wc voorzieningen:
Er zullen op de campings diverse wc voorzieningen zijn. Deze wc voorzieningen zijn voornamelijk plaskruizen en wc wagens.

Ook is er een bij deze wc voorzieningen een tappunt voor drinkwater.

Kluisjes en elektriciteit:
Er zijn geen kluisjes aanwezig op het toernooi. De toernooiorganisatie is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor gestolen of verloren spullen. Op het toernooiterrein is geen elektriciteit beschikbaar voor gebruik door toernooigangers. Neem dus een powerbank mee om je telefoon opgeladen te houden!

Kapitent:
Let op! De reserveringen voor de kapitenten gaan pas open als de inschrijvingen open zijn!

De ‘Kapi’tent is al jaren een begrip op het Hajraa Buitentoernooi en ook dit jaar zijn de tenten weer te huur!
Wil jij je het sjouwen met tenten en het vastzetten van haringen besparen, dan is dit zeker iets voor jou. Dit jaar zijn er weer verschillende varianten te huur.

Prijzen ‘Kapi’tent:
10-persoons ‘Kapi’tent: Niet meer beschikbaar
13-persoons ‘Kapi’tent: Niet meer beschikbaar
18-persoons ‘Kapi’tent: Niet meer beschikbaar

Als je daarbij ook nog een eenpersoons bed wil, dan kost deze 27,50 per stuk.

Wees er snel bij, want voor de tenten geldt: op=op! Reserveren kan via https://www.kapitent.nl/contact. Meld daarbij dat je komt voor het Hajraa Buitentoernooi en het soort accommodatie dat jij wilt!