Camping

Algemeen:
Tijdens het Buitentoernooi kan er overnacht worden op de Buitentoernooi camping. Ook deze camping is een bron van gezelligheid op het Buitentoernooi! De activiteiten op de camping zijn zoals ieder jaar weer erg gezellig! Voor dit toernooi hoef je geen super luxe hotel te reserveren, of ergens in de stad slaapplaatsen te organiseren. Want wat is er nu gezelliger dan te overnachten op de super gezellige Hajraa Buitentoernooi camping, samen met 5000 andere sportieve mensen?! Op het TU/e terrein tussen de Dommel en de Kennedylaan kun je je tentje opzetten (vouwwagens, caravans of campers zijn niet toegestaan), waarbij de feesttent op kruipafstand ligt en de wedstrijdvelden direct aan de overkant van de ring. Voor de camping hoef je niet extra te betalen of te reserveren, er is genoeg plek voor iedereen (bij veel inschrijvingen wordt er voor een extra camping gezorgd), maar er geldt natuurlijk wel; wie het eerst komt…. heeft de beste plek!

Terras:
Midden op de camping is het terras te vinden. Direct naast de feesttent is dit de ideale plek om te chillen met een koud biertje in de zon. Natuurlijk wordt er hier altijd voor het nodige vermaak gezorgd. Zo is er af en toe een feestelijke activiteit en wordt er voor de beste feestmuziek gezorgd. Eén ding is zeker: dit is verreweg de meest gezellige plek van de hele camping. De perfecte plek om je voor te bereiden voordat het ‘s avonds echt los gaat dus!

Catering:
Naast al dat gesport en gefeest is het natuurlijk ook belangrijk dat je maag goed gevuld blijft. Er zijn verschillende eetgelegenheden en is er voor ieder wat wils.
De cateringtentjes zijn te vinden op het campingterrein, op het feest en bij de wedstrijdvelden. Betalen doe je gewoon met onze consumptiemuntjes.

Campingregels:
Open vuur, glas en aggregaten zijn ten strengste verboden op het Hajraa Buitentoernooi en hier zal dan ook streng op gecontroleerd worden. Bij overtreding van deze regels is de organisatie genoodzaakt actie te ondernemen en deze spullen in beslag te nemen. Eigen drank is toegestaan, maar zorg er voor dat dit niet in glas zit!

Natuurlijk kun je ook gewoon heerlijke koude drankjes halen op het campingterras.

Er kunnen alleen tenten opgezet worden op het terrein, dus helaas geen campers, caravans of vouwwagens.

Douches:
Op het toernooi zullen douchefaciliteiten aanwezig zijn. Deze zullen echter niet op de camping zijn.
De douchefaciliteiten bevinden zich op het wedstrijdterrein en zijn gedurende de dag beschikbaar voor alle toernooigangers

Exacte douchetijden volgen in het programmaboekje.

Wc voorzieningen:
Er zullen op de campings diverse wc voorzieningen zijn. Deze wc voorzieningen zijn voornamelijk plaskruizen en wc wagens.

Ook is er een bij deze wc voorzieningen een tappunt voor drinkwater.

kluisjes en elektriciteit:
Er zijn geen kluisjes aanwezig op het toernooi. De toernooiorganisatie is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor gestolen of verloren spullen. Op het toernooiterrein is geen elektriciteit beschikbaar voor gebruik door toernooigangers. Neem dus een powerbank mee om je telefoon opgeladen te houden!

Kapitent:
De ‘Kapi’tent is al jaren een begrip op het Hajraa buitentoernooi en ook dit jaar weer te huur! Wil jij je het sjouwen met tenten en het vastzetten van haringen besparen, dan is dit iets voor jou. Wij hebben dit jaar verschillende varianten te huur!

Prijzen ‘Kapi’tent:

10 persoons ‘Kapi’tent € 265,00 (sold out)
13 persoons ‘Kapi’tent € 295,00
18 persoons ‘Kapi’tent € 385,00
– Wil je daar ook nog een luxe eenpersoons bed bij? Deze kosten € 25,00 per stuk.
– Ook is het mogelijk om voor € 20,00 een slaapzak te huren.

!! Leuke Kapi’ tip!!
De Kapi’ Tip-up: 2 persoonstipup’je, inclusief 2 slaapplaatsen, 2 stoelen en een tafeltje €150,-
– Wil je daarbij ook nog een looplantaarn om ’s avonds niet te verdwalen, extra kosten €15,- per stuk
– Wil je daarbij een slaapzak, extra kosten €20,- per slaapzak

Ook is er dit jaar weer de festihut beschikbaar!

Met een afmeting van 3×2.5m bieden ze ruimte voor 3 stapelbare bedden (6 personen). De deur is voorzien van een stevig slot af te sluiten met sleutel zodat je al je waardevolle spullen veilig op kan bergen!

2 tot 6 personen Festihut €325,- , deze hut is inclusief bedden.

Wees er snel bij, want voor zowel de tenten als de hutten geldt Op=op!

Reserveren kan via http://www.kapitent.nl/neem-contact-met-ons-op/. Meld daarbij dat je komt voor het Hajraa Buitentoernooi en het soort accommodatie dat jij wilt!