Locatie

Voor sommigen van jullie is de route naar het Hajraa Buitentoernooi al heel vertrouwd. Bezoek je ook ons toernooi voor de 2e, 10e of zelfs de 40e keer? We kijken er naar uit om jullie in het weekend van 14, 15 en 16  juni weer te zien!! Bezoek je voor het aller eerst het Hajraa Buitentoernooi of ben je de locatie vergeten? Je kunt het adres hieronder vinden!

Camping
De camping ligt op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en ligt naast de John F. Kennedylaan. Vanaf Eindhoven Centraal ligt de camping op enkele minuten loopafstand. Verlaat het station via de noordzijde (bussen) en loop naar de gebouwen van de TU/e.

Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op de TU/e-campus en je kunt hier het hele weekend gratis parkeren (WINNEN). Het is niet toegestaan om voor de ingang van de camping stil te staan of je auto uit te laden, maar een bagagedienst staat paraat om al je spullen van de parkeerplaats naar de camping te brengen.

Wedstrijdterrein
De wedstrijden worden gespeeld op de velden van ‘Sportpark de Hondsheuvels’ gelegen naast de TU/e-campus. Ook als u niet deelneemt aan het toernooi bent je van harte welkom om een kijkje te komen nemen en een biertje te komen drinken!

Sportpark de Hondsheuvels
J.C. Dirkxpad 1
5631 BZ Eindhoven

Feestlocatie
Wil je komen dansen en wat drinken op het Hajraa Buitentoernooi? Je vindt onze feesten op vrijdag- en zaterdagavond in de TU/e Markthal. Kom naar de TU/e campus, volg het geluid, en je vindt ons!

Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven