Locatie

Voor sommigen van jullie is de route naar het Hajraa Buitentoernooi natuurlijk al een zeer bekende weg. Bezoek ook jij ons toernooi al voor de 2e, 10e of zelfs 40e keer? We kijken uit naar jullie komst op vrijdag 14 juni! Bezoek je het Hajraa Buitentoernooi voor de eerste keer, of ben je de locatie even vergeten? Hieronder vind je het adres.

Campingterrein

Het campingterrein bevindt zich op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) en is gelegen naast de John F. Kennedylaan. Vanuit station Eindhoven is de camping gelegen op enkele minuten loopafstand. Verlaat het station via de noordzijde (bussen) en loop richting de gebouwen van de TU/e.

Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Parkeren

Op het terrein van de TU/e zijn voldoende parkeergelegenheden en je kunt hier het gehele weekend gratis parkeren. Het is niet toegestaan om stil te staan voor de ingangen van de camping, maar een bagageservice brengt al jullie spullen van de parkeerplaats naar het campingterrein.

Wedstrijdterrein

De wedstrijden worden gespeeld op de velden van Sportpark de Hondsheuvels gelegen naast de TU/e. Ook als je niet meedoet aan het toernooi ben je meer dan welkom om een dagje te komen kijken en een biertje te komen drinken.

Sportpark de Hondsheuvels
J.C. Dirkxpad 1
5631 BZ Eindhoven

Feestterrein

Wil je een avondje komen dansen bij het Hajraa Buitentoernooi? Je kunt onze feesten op vrijdag- en zaterdagavond vinden in de Markthal van de TU/e. Kom naar het TU/e-terrein, volg het geluid, en je zult ons vinden!

Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven