FAQ

Wanneer vindt het Hajraa Buitentoernooi 2024 plaats?

De nieuwe datum van het Hajraa Buitentoernooi 14, 15 en 16 juni 2024! De inschrijvingen openen rond februari. Voor de meest actuele updates kun je onze social media pagina’s in de gaten houden!

Hoe ziet het programma eruit?

Op vrijdag om 12 uur opent de camping. Vanaf 2 uur zijn er DJ’s aanwezig zodat iedereen onder het genot van een koud biertje al kan beginnen met het opwarmen voor het feest. Het feest op vrijdag avond begint om 20:30 en gaat door tot 03:00 in de nacht. Op zaterdag kan je je aanmelden voor de wedstrijden tussen 08:00 en 09:00 uur in de ochtend. De wedstrijden duren tot ongeveer 17:00. Op zaterdag is er net zoals vrijdag weer een super vet feest. Op zondag kun je je aanmelden voor de wedstrijden tussen 08:30 en 9:30 uur in de ochtend. De wedstrijden zullen ongeveer tot 15:30 duren!

Zijn er eetvoorzieningen en douches?

Ja, er zijn meerdere eetkraampjes op het camping-, wedstrijd- en feestterrein! Daarnaast is het mogelijk om op de zaterdag te douchen op het wedstrijdterrein!

Wat is de uiterste inschrijfdatum?

Het is lastig om hierbij een datum aan te geven, want: VOL=VOL! Dus je kunt je het beste zo snel mogelijk inschrijven om te voorkomen dat je niet meer mee kunt doen. Wel is de uiterste datum voor annulering vrijdag 17 mei. Na deze datum is het niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen. Het beste is natuurlijk om je niet uit te schrijven en gewoon lekker mee te doen.

Wat gebeurt er als de inschrijvingen vol zitten?

Geen paniek! De teams die zich inschrijven als alle plekken vol zitten, worden op de reservelijst geplaatst. Als er op jouw niveau toch nog een plekje vrijkomt (geluksvogels), krijg je van ons een berichtje dat je alsnog kunt deelnemen aan ons toernooi.

 

 

 

 

 

 

Wanneer is bekend welke bands er komen?

Kijk op onze sociale media voor onze Line-up! 

Met welke niveaus zijn de verschillende categorieën van de Mix te vergelijken?

Mix Divisie: 3e + 2e + 1e divisie + topdivisie + eredivisie
Mix Hoge Klasse: 1e klasse + promotieklasse
Mix Lage Klasse:  3e + 2e klasse
Mix Recreatief: 4e klasse + recreatief

Hoe laat beginnen de wedstrijden en tot hoe laat duren ze?

We streven ernaar om de wedstrijden op zaterdag te laten beginnen om 09:00u. Ze zullen dan rond 16:00u eindigen. Op zondag beginnen de wedstrijden om 09:30u en zullen rond 15:00u eindigen. Dit verschilt natuurlijk ook met hoeveel teams je in een poule zit.

Hoeveel dames moeten er minimaal in een mix team spelen?

Er moeten minimaal 2 dames in een mix team spelen.

Ik heb me ingeschreven en ben op de reservelijst terecht gekomen, moet ik al betalen?

Nee, je hoeft nog niet te betalen als je op de reservelijst terecht bent gekomen. Als je uiteindelijk toch een plekje vrijkomt, krijg je een berichtje van de organisatie met een betaalverzoek die met IDEAL betaald kan worden.

Hoe laat is de camping geopend?

De camping opent op vrijdag 14 juni om 12 uur! De DJ’s beginnen met draaien vanaf 2 uur s’ middags dus zorg dat je erbij bent!

Is er een plek om telefoons op te laden?

Nee, helaas is deze er niet. Neem dus genoeg powerbanks mee zodat je zeker genoeg foto’s en filmpjes kan maken en natuurlijk nummers uit kunt wisselen!

Ik heb nog een andere vraag die hier niet bij staat.

Als je nog vragen hebt, kan je altijd mailen naar buitentoernooi@hajraa.nl. Bellen is ook mogelijk. Bel dan naar Voorzitter Dennis +31683137796 of Wedstrijdsecretaris Sanne +31645397093.

GEVONDEN VOORWERPEN: zoek de organisatie! Zij hebben een mintgroen shirtje aan. Kan je ze niet vinden? Bel dan +316 50564538  of +316 83397219.