FAQ

Will the Hajraa Outdoor Tournament 2021 take place?

Helaas moeten wij ook dit jaar met pijn in ons hart het Hajraa Buitentoernooi afgelasten. Vanwege de huidige maatregelen rondom het COVID-virus zijn meerdaagse evenementen zoals het Hajraa Buitentoernooi niet mogelijk om te organiseren. Ondanks onze losse toernooidagen, met twee verschillende groepen bezoekers, wordt ons evenement gezien als meerdaags evenement. Dit zorgt er dus voor dat het niet mogelijk is om het toernooi te organiseren zoals wij willen. Hierom hebben wij moeten concluderen dat de enige en beste optie is om het Hajraa Buitentoernooi te cancellen.

Is mijn inschrijving geldig voor de volgende editie?

Nee, ieder team zal zijn geld teruggestort krijgen. Wil je er bij zijn in 2022, dan zal je jouw team opnieuw moeten inschrijven volgend jaar.

Wat gebeurt er met het inschrijfgeld?

Ieder team krijg het volledige bedrag (120 euro) teruggestort. Wij streven ernaar om de teruggave gedurende de maand augustus af te ronden.

Ik heb een toernooishirt besteld, krijg ik die nog?

Iedereen die een toernooishirt heeft besteld zal zijn shirt opgestuurd krijgen. Hou je mailbox in de gaten voor meer informatie.

Kan ik nog een toernooishirt bestellen?

Dit kan zeker nog!

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer vindt het Hajraa Buitentoernooi 2022 plaats?

De nieuwe datum van het Hajraa Buitentoernooi 2022 is 17, 18 en 19 juni 2022! Inschrijvingen openen rond januari dus houd dan onze social media in de gaten!

I have a different question than the questions answered on this page.

Als je nog vragen hebt, kan je altijd mailen naar buitentoernooi@hajraa.nl. Bellen is ook mogelijk. Bel dan naar Voorzitter Marit +316 13817818 of Wedstrijdsecretaris Merijn +316 83545114.