Helaas zal het dit jaar niet mogelijk zijn om op het Hajraa Outdoor terrein te komen zonder geldige inschrijving. Door de huidige situatie rondom het Coronavirus zijn wij genoodzaakt alleen maar mensen binnen te laten die een geldige ticket hebben. Ook wij vinden dit heel jammer maar kunnen hier helaas niks aan doen.Maar niet getreurd want er is ook goed nieuws: Vrijdag gaan de voorinschrijvingen open! 🤩Hoe eerder je je inschrijft, hoe groter de kans op die tickets! Zoek dus snel een team bij elkaar van minimaal 8 personen en maximaal 12 personen en zit vrijdag om 12:00 klaar om jouw team in te schrijven💪 Check onze website voor meer informatie rondom het inschrijfproces en het inschrijfgeld (buto.hajraa.nl)

Unfortunately, this year it will not be possible to enter the Hajraa Outdoor terrain without a valid registration. Due to the current situation around the Coronavirus we are forced to only let in people who have a valid ticket. We are very sorry about this but unfortunately we cannot do anything about it.
But don’t worry because there is also good news: Friday the preregistration opens! 🤩
The sooner you register, the greater the chance of getting those tickets! So find a team with a minimum of 8 and a maximum of 12 people and be ready to sign up on Friday at 12:00💪 Check our website for more information about the registration process and the registration fee.