Eindelijk is het zo ver, de voorinschrijvingen gaan eind april open! Zoals iedereen weet bestaat er een kans dat het dit jaar er anders uitziet dan wat jullie van ons gewend zijn. Om sowieso dit jaar iets neer te zetten hebben we naast de normale opzet van het Buitentoernooi ook een corona proof scenario gemaakt. Het Corona proof scenario zal bestaan uit alleen een wedstrijdterrein zonder feest en camping en zal daarom ook maar 1 dag zijn. Maar wees gerust, we zullen er natuurlijk alles aan doen om dezelfde Hajraa sfeer te creëren door feest elementen en andere leuke activiteiten aan het wedstrijdterrein toe te voegen. Als de maatregelen rondom corona het toelaten gaan we natuurlijk kijken wat er mogelijk is om de opzet van het toernooi meer richting het bekende Hajraa Buitentoernooi neer te zetten, hopelijk met wedstrijdterrein, camping en twee feesten #fingerscrossed🤞! Zoek nu alvast een team bij elkaar van minimaal 8 en maximaal 12 personen!💪🏐☀️ Meer informatie over het inschrijfproces en inschrijfgeld volgt nog!

Finally the time has come, the preregistrations will open at the end of April! As everyone knows, there is a chance that this year will look different than what you are used to expect from us. In order to organize at least something this year, we have created a corona proof scenario next to the normal format of the outdoor tournament. The Corona proof scenario will only consist of a competition area without party and camping and will therefore only be 1 day. But don’t worry, we will do everything we can to create the same Hajraa atmosphere by adding party elements and other fun activities to the tournament. If the measures around corona allow it, we will of course have a look at the possibility to set up the tournament more in the direction of the well known Hajraa Outdoor Tournament, hopefully with a competition site, camping and two parties #fingerscrossed🤞! For now, find a team with a minimum of 8 and a maximum of 12 people!💪🏐☀️ More information about the registration process and registration fee will follow!