Door omstandigheden rondom Corona is het helaas niet mogelijk om het Hajraa Buitentoernooi 2021 te organiseren op 12, 13 en 14 juni. Maar niet getreurd want wij hebben inmiddels een nieuwe datum vastgezet namelijk 4 en 5 september! Nu zullen jullie wel denken, huh dat zijn maar 2 dagen? Dat klopt! Dit jaar zetten we alles op alles om het toernooi sowieso neer te kunnen zetten in welke vorm dan ook. Dat betekent dat we nu hard aan het werk zijn om een Corona proof toernooi op te zetten zonder dat we natuurlijk de echte Hajraa sfeer verliezen. Als de maatregelen rondom corona het toelaten zullen we er natuurlijk heel hard voor werken om het toernooi nog vetter te maken en meer richting zijn oorspronkelijke vorm op te zetten. Meer toelichting over de opzet van het Corona proof toernooi en het inschrijfproces volgt nog! Voor nu, zet de nieuwe datum 4 en 5 september alvast in je agenda! #nieuwe datum #savethedate

Due to circumstances around Corona it is unfortunately not possible to organize the Hajraa Outdoor Tournament 2021 on 12, 13 and 14 June. But don’t worry because we have set a new date, namely 4 and 5 September! Now you will think, huh that’s only 2 days? That’s right! This year we are doing everything we can to make the tournament happen in any form. This means that we are working hard to set up a Corona proof tournament without losing the real Hajraa atmosphere. If the measures around Corona allow it, we will of course work very hard to make the tournament even more exciting and more towards its original form. More information about the set up of the Corona proof tournament and the registration process will follow! For now, put the new date September 4 and 5 in your calendar! #newdate #savethedate