DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN! ER ZIJN NOG WAT PLEKJES IN POULES DIE NOG NIET VOL ZITTEN, HIERVOOR IS EEN WACHTLIJST!

>>>SCHRIJF JE HIER IN (voor de wachtlijst)!<<<

De inschrijvingen voor het toernooi op 12,13 en 14 juni 2020 zijn geopend! Blijf op de hoogte via onze Social Media kanalen voor alle laatste updates.

NIEUW! Vanaf dit jaar kun je op zondag mixen met een ander team! Dit mag zowel met een mannen- als vrouwenteam zijn. Op zaterdag kun je op jacht gaan naar een team wat aan jouw team gewaagd is en samen de strijd aangaan tegen de katers op zondag! Of natuurlijk een team waar je al op ingespeeld bent… Meld je zondagochtend samen bij de wedstrijdwagen en bundel de krachten!

NIEUW! Dit jaar op zaterdag en zondag ook Mix Eredivisie! Ben jij goed in volley- én sjansballen, schrijf je dan in voor de eredivisie met een gemixt team (minimaal 2 vrouwen)!

KAPI’TENT (UITVERKOCHT!)

De ‘Kapi’tent is al jaren een begrip op het Hajraa Buitentoernooi en ook dit jaar zijn de tenten weer te huur! Wil jij je het sjouwen met tenten en het vastzetten van haringen besparen, dan is dit zeker iets voor jou. Dit jaar zijn er weer verschillende varianten te huur.

Prijzen ‘Kapi’tent:

10 persoons ‘Kapi’tent: € 267,05 (UITVERKOCHT)
13 persoons ‘Kapi’tent: € 294.03 (UITVERKOCHT)
18 persoons ‘Kapi’tent: € 386.95 (UITVERKOCHT)

Als je daarbij ook nog een luxe eenpersoons bed wil, dan kosten deze €25.07 per stuk.

Wees er snel bij, want voor de tenten geldt: Op=op!

Reserveren kan via https://www.kapitent.nl/neem-contact-met-ons-op/. Meld daarbij dat je komt voor het Hajraa Buitentoernooi en het soort accommodatie dat jij wilt!