Welkom bij de Voorinschrijvingen! – Deze openen op vrijdag 30 april om 12:00

Dit jaar zal het inschrijfproces anders verlopen dan andere jaren, hier wordt een korte toelichting gegeven: lees deze goed door!

De voorinschrijving is een serieuze reservering per team met een opgegeven voorkeur voor dag en niveau (in het geval van het Corona Proof scenario). Er kunnen alleen teams worden ingeschreven met minimaal 8 en maximaal 12 spelers. Dit jaar is het terrein alleen toegankelijk met een aanmelding.

Zodra je een voorinschrijving hebt gedaan kom je op een lijst te staan en ben je nog niet zeker van een plek op het toernooi. Hoe eerder je je inschrijft, des te groter de kans op een ticket voor het Hajraa Buitentoernooi 2021! Let wel op: meerdere keren hetzelfde team inschrijven heeft geen nut en is verwarrend voor ons inschrijfsysteem. Doe dit dus a.u.b. niet! Mocht je zelf meerdere teams willen inschrijven, neem dan contact op met onze wedstrijdsecretaris Merijn via dit mailadres: wedstrijd@hajraabuitentoernooi.nl of via onze contact pagina.

Zodra er meer duidelijkheid is over het aantal mensen dat we op het toernooi kunnen/mogen toelaten, zullen wij de definitieve teams gaan bepalen op basis van welke teams zich als eerste hebben ingeschreven. Bij de voorinschrijving is er nog geen betaling nodig, maar later volgt er begin juli een betalingsverzoek voor de definitieve teams om de inschrijving compleet te maken. Het inschrijfgeld voor dit jaar is €120,- per team en valt dus iets hoger uit dan andere jaren. Dit heeft allemaal te maken met dat wij, na de annulering van afgelopen editie, een financiële tegenvaller hebben gehad. Daarnaast moeten we ook de verschillende scenario’s corona proof kunnen organiseren wat meer geld kost, wij hopen dat jullie dit begrijpen!

Mocht je nog vragen hebben over het inschrijfproces, check dan onze FAQ pagina of neem contact op via onze contact pagina!

  • BuTo
    september 3, 2021 - september 5, 2021
    11:00 am - 5:00 pm
Details Prijs Selecteer:
Heren EredivisieToon details + €0.00 (EUR)  
Dames EredivisieToon details + €0.00 (EUR)  
Heren 1e DivisieToon details + €0.00 (EUR)  
Dames 1e DivisieToon details + €0.00 (EUR)  
Heren 2e DivisieToon details + €0.00 (EUR)  
Dames 2e DivisieToon details + €0.00 (EUR)  
Heren 3e DivisieToon details + €0.00 (EUR)  
Dames 3e DivisieToon details + €0.00 (EUR)  
Mix DivisieToon details + €0.00 (EUR)  
Heren PromotieklasseToon details + €0.00 (EUR)  
Dames PromotieklasseToon details + €0.00 (EUR)  
Heren 1e KlasseToon details + €0.00 (EUR)  
Dames 1e KlasseToon details + €0.00 (EUR)  
Mix Hoge KlasseToon details + €0.00 (EUR)  
Heren 2e KlasseToon details + €0.00 (EUR)  
Dames 2e KlasseToon details + €0.00 (EUR)  
Heren 3e/4e KlasseToon details + €0.00 (EUR)  
Dames 3e/4e KlasseToon details + €0.00 (EUR)  
Mix Lage KlasseToon details + €0.00 (EUR)  
Mix RecreatiefToon details + €0.00 (EUR)  
Studenten RecreatiefToon details + €0.00 (EUR)  
BedrijvencompetitieToon details + €0.00 (EUR)