Committee

Hajraa Outdoor 2020

This is this year's committee! With a group of 9 there will make sure this edition of the Hajraa Outside Tournament will be a great succes. We are glad to introduce each other!

Chairman | Jesse Hulleman
Vice Chairman | Marit Hoogenboom
1st Party | Wout Brekelmans
2nd Party | Stijn Leenen
1st Matches | Jet van den Broek
2nd Matches | Merijn van der Does
3rd Matches | Britt Michels
Sponsoring | Sanne van Hoogstraten
PR | Caro van Kessel

Jesse, na een jaartje wc’s schoonmaken en over de camping heen crossen met zijn fiets, is hij nu dit jaar de trotse voorzitter van het Hajraa Buitentoernooi. Jesse, die ook wel bekend staat in de vereniging als Babbel (want ja hij stopt maar niet met praten), is niet te missen op dit toernooi. Deze super lange passer-loper van Hajraa Heren 1 steekt boven iedereen uit, en kan door zijn lengte alles goed overzien! Dat is natuurlijk letterlijk en figuurlijk perfect voor de voorzitter. Deze gezellige babbelaar staat altijd voor iedereen klaar, en schiet overal waar nodig te hulp. Ook heeft hij wat legendarische uitspraken en tikjes, waardoor dit jaar het dus hoogtijd werd voor een ware Babbel-Bingo voor tijdens de vergaderingen! Vergaderingen leiden is dan nog wel een dingetje met wel 6 vrouwen en maar 2 andere mannen in de commissie, maar hij heeft nu al laten zien dat hij daar zeker wel tegen kan opboksen! Samen met de rest zal Jesse ervoor zorgen dat dit jaar het toernooi nog naar een hoger niveau wordt getild!

Marit, onze nieuwe vice-voorzitter van het Hajraa Buitentoernooi. Deze enthousiaste meid uit Delft weet als geen ander wat Brabantse gezelligheid is door de afgelopen drie jaar die ze al bij Hajraa speelt. Ze is altijd in voor gezelligheid, lekker eten (vooral popcorn of nachos) en een rood wijntje! Haar kak ‘R’ daarentegen overwint het nog wel van de zachte ‘G’ waardoor ze nu bekend staat als Maarrr. Deze strong independent woman was klaar met al die mannelijke voorzitters van de afgelopen jaren en vond dat het weer eens tijd werd dat er volgend jaar een vrouw aan de macht zou staan, you go girl! Voor dit jaar zal ze het helaas nog even moeten doen met notuleren op vergaderingen en alvast oefenen door baas te zijn op de camping. Deze topper heeft al bewezen hoe ze haar serieuze kant moet afwisselen met wat fun time. Zo heeft zij de ‘stapnotulen’ geintroduceerd waar ieder commissielid heel erg blij mee is. Hoe hard iedereen ook gaat na een vergadering, door de stapnotulen zijn blackouts verleden tijd!

Ons escalatiepaardje van dit jaar is Wout, ook wel Hout. Na afgelopen jaar te hebben meegekeken gaat hij er dit jaar voor zorgen dat het fuifje op het Hajraa Buitentoernooi weer legendarisch wordt. Binnen de vereniging staat deze bijna brabander bekend als iemand die wel van een biertje hout. Studeren is niet zo z’n ding, ‘maar ik doe het nu toch al te lang om te stoppen’, dus hij hout nog even vol. Ook na vergaderen hout hij het lang uit, en staat hij als laatste nog met een biertje in zijn hand. Als mede Heren 1 speler, huisgenoot en oud commissiegenoot hout hij stilletjes onze voorzitter een handje boven het hoofd, waardoor het een onmisbaar lid is van onze commissie. Al liggen zij niet altijd op één lijn als het gaat om biermanagement. Hij sneakt liever het huis uit voor een biertje (10 min voor de vergadering), dan dat hij Jesse helpt met voorbereidingen. Met deze prioriteiten aan het roer bestaat er geen enkele twijfel dat het ook dit jaar weer een geweldig feestje gaat worden.

Onze rasechte Eindhovenaar is Stijn, bij Hajraa beter bekend als James, de man die van aanpakken houdt. Dit jaar zal hij op papier nog meedraaien als 2e feest maar eigenlijk kent hij de fijne kneepjes van het vak al jaren. Deze vaste kracht van Heren 4 beukt met gemak de ballen over het net en kan deze kwaliteiten nu dus ook gaan gebruiken om professioneel het feest in elkaar te beuken! De legende gaat dat James het bier drinken heeft uitgevonden, al blijken zijn katers tot nu toe een stuk legendarischer te zijn. Na 3 liter koffie is deze jongen echter weer helemaal de oude. Kom je dus tijdens het toernooi een brak commissielid tegen met een ochtendhumeur? Geef hem alsjeblieft een lekker bakkie pleur, hij zal je eeuwig dankbaar zijn. In ruil hiervoor zorgt deze oud voorzitter van Hajraa ervoor dat de feesten dit jaar nog meer zullen escaleren dan ooit te voren!

Oh oh oh, onze lieve Jet… Bij haar teamgenootjes beter bekend als ‘Peen’ (vul zelf in waar deze bijnaam vandaan komt). Deze meid is zo dapper om zonder een oefenjaartje meteen de uitdaging van 1e wedstrijd aan te gaan! En wie ook beter dan Jet? The beauty and the brains zijn 200% aanwezig bij deze wiskunde nerd. Bij Hajraa is ze voornamelijk bekend door haar extreem bruisende persoonlijkheid, zo’n sociaal dier als zij heb je nog nooit ontmoet (feitje). Van een bom energie in het veld, tot een nog grotere bom energie op borrels en feestjes. Haar zelfverzekerde (en prachtige) verschijning blijft niemand onopgemerkt, menig mens wordt erdoor verleid. Wil je dit zelf ook ervaren? Kom dan met je brakke koppie langs bij de wedstrijdwagen en laat je verbazen!

Onze Merijn, beter bekend als ‘Merrie’ of ‘Potty’, is dit jaar de 2e wedstrijd van het Hajraa Buitentoernooi. Met haar formaat van 158 cm is ze de perfecte stofzuiger en libero van dames 4, waarmee ze vorig jaar het kampioenschap mocht vieren. Ze kan nóg beter borrelen dan dat ze kan passen, dit laat ze dan ook wekelijks zien in haar tweede thuis: de Skybar. Naast dat ze er zelf één (uhm twee, ach, misschien een stuk of acht) drinkt, tapt deze creatieve chick menig perfect biertje achter de bar. De rol van 2e wedstrijd is helemaal voor de altijd vrolijke en gezellige Merijn weggelegd. Ze houdt haar passers in het volleybalveld onder controle, en kan als geen ander genieten van een feestje: een succesformule voor een georganiseerde knalfuif in de wedstrijdwagen!

Brrrt Brrrt, wie belt daar? Het is Britt ook wel bekend als ‘Chiel’ of ‘Brrrrtt’ (met een onbepaald aantal r’en).  Na een uitgebreide korfbal carrière heeft ze toch maar besloten dat volleybal een leukere sport is en daar zijn wij erg blij mee. Britt is de persoon die als derde wedstrijd er voor gaat zorgen dat het toernooi net zo stevig staat als de 9 meter lange muur die ze in het volleybal veld neer zet. Ze is een nuchtere Brabantse plattelands dame die weet van aanpakken met zowel taken als tanken (het tanken gaat om bier, mocht je het nog niet helemaal begrijpen). Niks is haar te veel het belooft met haar ook weer een mooie editie van het Hajraa buitentoernooi te worden.

Met haar Hajraa blauwe ogen, is Sanne de perfecte sponsorcommissaris van Buitentoernooi 2020. En een ding is zeker, ze gaat altijd MAXImaal! Het maakt niet uit of er een nieuwe samenwerking, kampioenschap of MSc diploma te halen is. Ze staat paraat en gaat knallen. Nadat Sanne de editie van 2019 heeft moeten bekijken vanaf de andere kant van de wereld, heeft ze besloten om er dit jaar met haar neus bovenop te zitten. Ondanks deze close-up, weet ze perfect wat er gaande is en speelt ze daar graag op in. De grenzen van haar kunnen worden ook in het veld opgezocht. Deze doorgewinterde midden is de uitdaging aan gegaan en shined nu als passer-loper in dames 4. Ze houdt de interne en externe lijntjes kort en daar is BUTO super blij mee!

Caro, onze PR van dit jaar! Een veel besproken Hajraan, zowel door haar volleybalkunsten en extreem vrolijke karakter, als haar opvallende verschijning. Nadat ze 7 jaar geleden begon met volleyballen bij de recreanten, is ze opgeklommen tot dames 2: een ongekend steile groeicurve! Wat een aanwinst is deze meid voor de vereniging en onze commissie: altijd als beste voorbereid op de vergadering, en een avond met Caro is nooit lang genoeg (nog eentje dan!). Om nog maar niet te spreken over haar design skills, je hoeft maar te knipperen met je ogen en er staan alweer 5 mooie posters en een gaaf design voor het toernooishirt klaar. Je ziet haar in het weekend vast rondhuppelen met haar lange benen, camera in de hand en brede (lees: luide) lach!

Hajraa Outdoor 2019

De commissie van vorig jaar heeft wederom er weer voor gezorgd dat het Hajraa Buitentoernooi een knalfuif was! Iedereen heeft waarschijnlijk het deuntje van ‘fuifje’ nu nog steeds in zijn hoofd zitten. Met het thema ‘geen beach, wel strand’ hebben ze er een tropisch tintje aan het toernooi weten te geven met vooral veel flamingo’s en watervolleybal! TOPPERS BEDANKT!

Chairman | Bram van Raaij
Vice Chairman | Jesse Hulleman
1st Party | Marijn Simons
2nd Party | Wout Brekelmans
1st Matches | Alice Baltussen
2nd Matches | Boris van Rossem
3rd Matches | Sebastian van Schijndel
Sponsoring | Renee van den Aarssen
PR | Yinthe Voorhoeve

Hajraa Buitentoernooi 2018

2018 was het jaar waarin het Buitentoernooi zijn 40e verjaardag vierde, onder het mom “Back to the 70’s”! Dit is onder andere gevierd door deze 9 mensen, die er ook voor gezorgd hebben dat er dit jaar Eredivisie beachvolleybal was, gratis ijsjes, een borrel voor oud-Hajranen en een spetterend feest met surprise acts en gave visuals! TOPPERS BEDANKT!

Chairman | Maarten van Dijk
Vice Chairman | Bram van Raaij
1st Party | Magda Timmers
2nd Party | Marijn Simons
1st Matches | Marleen Hillen
2nd Matches | Alice Baltussen
3rd Matches | Vera van de Looi
Sponsoring | Sifa van Zutphen
PR | Marloes van Mourik