Committee

Hajraa Buitentoernooi 2021

This is this year's committee! With a group of 9 there will make sure this edition of the Hajraa Outside Tournament will be a great succes. We are glad to introduce each other!

Chairman | Marit Hoogenboom
Vice Chairman | Ricardo van der Aa
1st Party | Stijn Leenen
2nd Party | Willem Schellekens
1st Matches | Merijn van der Does
2nd Matches | Jarne van Gemert
3rd Matches | Britt Michels
Sponsoring | Sanne van Hoogstraten
PR | Caro van Kessel

Onze voorzitter Marit houdt alle touwtjes in handen. Haar rol als vicevoorzitter verliep helaas wat minder vies dan buitentoernooi gewend is, maar dat geeft alleen maar meer motivatie om dit jaar te gaan knallen. Haar liefde voor het buitentoernooi is net zo groot als die voor Lays naturel. En dat zegt wat! Onlangs heeft Marit haar liefde voor burgers (her)ontdekt. Haar nieuwste bijnaam Burger Marit draagt ze met trots. In haar vrije tijd wordt er gebept, gevolleybald, geborreld, gebodypumpt en gevlogt. Haar vlogjes zijn inmiddels befaamd. Aan de andere kant van het scherm probeert ze alle commissieleden in toom te houden. Ze werkt super hard om Hajraa Buitentoernooi 2021 mogelijk te kunnen maken en kijkt er naar uit om daar met iedereen een biertje te drinken

Wie dit jaar de uitdaging aandurft, is Ricardo oftwel beter bekend als Ricci. Hij had wel zin om eerst een jaartje als vicevoorzitter de camping te ‘rulen’ en de wc’s te ontstoppen, en om daarna een heel jaar de verantwoordelijkheid over het hele toernooi te dragen. Deze topscoorder uit Hajraa Heren 2 ging vol enthousiasme dit jaar in, en regelt al zijn zaakjes top in orde, onder de straffen komen we dit jaar zeker niet uit. Van een biertje is hij niet vies, en kon je dan ook vaak vinden in de stad (toen alles nog open was). Deze ervaren Hajraan heeft het toernooi al heel wat jaartjes meegemaakt, maar kan niet wachten om alle ins en outs te leren van dit top evenement. Ricci zet zich voor de volle 100% in om dit jaar alles er van te maken, en of er nou een camping is of niet, onder dat poep scheppen komt hij echt niet uit :p

Stijn staat bij Hajraa beter bekend als James, waar hij ondertussen in aanmerking komt voor veteranenkorting. Naast Heren 4, waar op de diagonaal hij als kanon fungeert, is Stijn niet weg te denken uit het Hajraahuis waar hij ondertussen tot het meubilair behoort. Deze oud-voorzitter van de vereniging is nu ook al voor zijn tweede jaar ijverig bezig met de beste functie van het toernooi, namelijk een top feestje neerzetten #feestisbeter. Als 1e feestsecretaris zorgt hij ervoor dat op het toernooi aan tarwesmoothies en spa geel geen gebrek is en dus iedereen het huigje nat kan houden, een rol die hem op het lijf geschreven is. Dit jaar zorgt deze man er voor dat er weer een monumentaal feest wordt neergezet en er weer de pan uit geëscaleerd kan worden!

Als we het bouwen van een feestje aan iemand moeten toevertrouwen, dat is het wel onze bijna-limburger Willem. Of ‘Sjors’, zoals hij genoemd wordt, te danken aan zijn gelijknamige rappende idool. Met zijn fascinatie voor klok bier en zijn legendarische uitspraken zoals “Een man van cultuur drink zijn klok op kamertemperatuur”, gaat deze fijnproever vol vertrouwen zijn functie als 2e feest in. Na veel festivals bezocht te hebben heeft deze man de kunst geleerd om je huiskamer om te bouwen tot discotheek. Nu is het Hajraa Buitentoernooi aan de beurt. De typische middenman (wel lengte, geen techniek) a.k.a. lange slungel met zijn geraffineerde muzieksmaak gaat met zijn 2 meter 3 het feest tot nieuwe hoogtes brengen!

De altijd vrolijke en bruisende Merijn is dit jaar de 1e wedstrijd. Ze wordt door haar teamgenootjes ook wel Potty genoemd en staat bekend om haar altijd enthousiaste zelf met een hele leuke en uitgebreide whatsapp sticker collectie. Ze is al 4 jaar de libero van dames 4 en hoewel er nu even niet getraind mag worden is Merijn vaak te vinden bij de billen klasjes op het SSC. Al is ze ontzettend sportief, tegen een biertje in de Skybar of een biertje op het SSC zal ze niet snel nee zeggen en voor een feestje is ze altijd in. Ze heeft vorig jaar het toernooi niet zelf kunnen neerzetten maar er is één ding zeker, dit jaar gaat ze een knal wedstrijd terrein maken.

Onze Jarne is dit jaar onderdeel geworden van de commissie en wát een topper is het. Zij zal er voor zorgen dat er naast relaxen en het drinken van een biertje of twee, ook nog gevolleybald kan worden op het Hajraa Buitentoernooi! Deze lieve, spontane en ontzettend goedlachse dame uit het pittoreske Gemert gaat er tegen aan dit jaar. Zelfs tijdens een lange, serieuze online vergadering weet Jarne moeiteloos een lach op ieders gezicht te toveren. Jullie kunnen haar allen ontmoeten tijdens BuTo, ze zal dan namelijk te vinden zijn in de wedstrijdwagen. Mocht je haar niet in de wedstrijdwagen treffen, kijk dan even bij de cateringtent. Jarne heeft namelijk altijd honger, binnen Hajraa is ze dan ook beter bekend als ‘Panini’. Na elke training hangt ze aan de bar in de SSC kantine, waar ze vaste klant is, met smacht te wachten op haar snacks en broodjes kroket. Mocht je haar bij de catering tent niet kunnen vinden, kijk dan even bij de bar. Met een biertje in de hand de dansvloer onveilig maken is namelijk deze dame het liefst doet! Samen met Merijn vormt ze een dreamteam, zowel in het volleybalveld als in de commissie. Als er een ding zeker is, is dat deze toppers gaan vlammen dit jaar!

Onze derde wedstrijd van dit jaar is de lieve, behulpzame en gezellige Britt, of Brrrrt of Chiel hoe je haar ook wilt noemen. Met al haar ervaring zal ze ervoor gaan zorgen dat Hajraa Buitentoernooi 2021 het top evenement wordt van dit jaar. Vorig jaar zijn we misschien Game Over gegaan, maar dit jaar is Britt weer helemaal recharged om met vol enthousiasme alles op alles te gaan zetten om een succes te maken van de 2021 editie. Wat een aanwinst is deze midden speelster van Hajraa dames 5 voor onze commissie! Ze houdt van aanpakken en ze zal er voor zorgen dat dit jaar over ieder detail na wordt gedacht! Deze nuchtere Brabantse meid is naast haar fulll time job altijd ook nog in voor veel gezelligheid. Geef haar een goede carnavals kraker, wat wijntjes (of port) in haar hand en zet een heel groot kaasplankje voor haar neus en deze meid is dolgelukkig. Ook kan je haar altijd opbellen voor een spelletjes of knutsel avond, dus zet je schrap voor alle te gekke spelelementen die dit jaar op wedstrijd zullen staan!

De positie van sponsorcommissaris wordt dit jaar wederom bekleed door de lieftallige doch gepeperde dame Sanne, binnen Hajraa ook wel MAXI genoemd (de langste van alle Sanne’s). Na alle ervaring die ze afgelopen jaar heeft opgedaan is ze er helemaal klaar voor. Met haar onderhandel-gave en georganiseerde manier van werken zal ze de nog grotere opgave van dit jaar ongetwijfeld met verbluffend succes gaan volbrengen. Deze linkshandige paser-sloper laat niets heel van de andere kant van het volleybalveld, met haar krachtige aanval en bedachte oplosballen is er altijd wel een punt te scoren. Dus is het maar goed voor alle tegenstanders van Hajraa dames 4 dat het seizoen stil ligt. Buiten volleybal en het regelen van zaken en dingen om is Sanne een dierenvriend met 3 parkieten die haar appartement beschermen tegen mogelijke inbrekers. Sanne onze slimme vogel uit Oss is er helemaal klaar voor om er dit jaar het beste van te maken.

Deze commissie mag zich oooooh zooooo gelukkig noemen; want de beste PR van Nederland blijft ons nog een jaartje versterken! Caro tovert met haar design skills al onze gekke ideeën in een handomdraai om tot prachtig promotiemateriaal. Maar, ontwerpen is niet haar enige natuurtalent: nadat ze een aantal jaar geleden bij Hajraa begon met volleyballen bij de recreanten, slaat en blokt ze nu de mooiste ballen in de promotieklasse! Ze is dan ook zeer geliefd en bekend bij de vereniging en de commissie om haar altijd vrolijke en enthousiaste persoonlijkheid en natuurlijk haar altijd aanwezige (en aanstekelijke!) lach! 😊 Met haar lange benen en lange haren is Caro geen onopvallende verschijning, maar met haar camera op het toernooi zal ze jou altijd eerder hebben gespot..!

 

Hajraa Outdoor 2020

Het eerste jaar waarin het Hajraa Buitentoernooi niet door ging. Het jaar waarin COVID-19 de oorzaak was van het aflassen van wat de oh zo geweldige 42e editie had moeten zijn. De commissie had al maanden hard gewerkt om het toernooi met als thema Arcade tot een nieuw level te brengen. Deze 9 mensen hebben helaas niet het resultaat van hun harde werken mogen meemaken. Toch willen we deze toppers enorm bedanken voor alle moeite die ze erin hebben gestopt. Zoals ook op de commissieshirts staat “Game over, let’s try again next year”!

Chairman | Jesse Hulleman
Vice Chairman | Marit Hoogenboom
1st Party | Wout Brekelmans
2nd Party | Stijn Leenen
1st Matches | Jet van den Broek
2nd Matches | Merijn van der Does
3rd Matches | Britt Michels
Sponsoring | Sanne van Hoogstraten
PR | Caro van Kessel

Hajraa Outdoor 2019

De commissie van vorig jaar heeft wederom er weer voor gezorgd dat het Hajraa Buitentoernooi een knalfuif was! Iedereen heeft waarschijnlijk het deuntje van ‘fuifje’ nu nog steeds in zijn hoofd zitten. Met het thema ‘geen beach, wel strand’ hebben ze er een tropisch tintje aan het toernooi weten te geven met vooral veel flamingo’s en watervolleybal! TOPPERS BEDANKT!

Chairman | Bram van Raaij
Vice Chairman | Jesse Hulleman
1st Party | Marijn Simons
2nd Party | Wout Brekelmans
1st Matches | Alice Baltussen
2nd Matches | Boris van Rossem
3rd Matches | Sebastian van Schijndel
Sponsoring | Renee van den Aarssen
PR | Yinthe Voorhoeve

Hajraa Buitentoernooi 2018

2018 was het jaar waarin het Buitentoernooi zijn 40e verjaardag vierde, onder het mom “Back to the 70’s”! Dit is onder andere gevierd door deze 9 mensen, die er ook voor gezorgd hebben dat er dit jaar Eredivisie beachvolleybal was, gratis ijsjes, een borrel voor oud-Hajranen en een spetterend feest met surprise acts en gave visuals! TOPPERS BEDANKT!

Chairman | Maarten van Dijk
Vice Chairman | Bram van Raaij
1st Party | Magda Timmers
2nd Party | Marijn Simons
1st Matches | Marleen Hillen
2nd Matches | Alice Baltussen
3rd Matches | Vera van de Looi
Sponsoring | Sifa van Zutphen
PR | Marloes van Mourik