Committee

Hajraa Buitentoernooi 2022

Dit jaar gaan we er weer alles aan doen om dit vette toernooi neer te zetten! Samen met de nieuwe commissie, die negen man groot is, gaan we een leuk feest neer zetten, toffe wedstrijden en een fijne slaapplek voor jullie allemaal!
We stellen graag de nieuwe gedreven commissie aan jullie voor:

Chairman | Ricardo van der Aa
Vice Chairman Marit van de Tempel
1st Party | Willem Schellekens
2nd Party | Niels van de Meulenhof
1st Matches | Jarne van Gemert
2nd Matches | Lotte de Winter
3rd Matches | Marijn Kruit
Sponsoring | Inger van Langen
PR | Lauren Koops

Dit jaar zal onze enige echte Ricardo aka Ricci de voorzitter zijn van het vetste toernooi van de wereld! Ondanks dat hij vorig jaar niet heeft kunnen shinen bij de wc’s als vicevoorzitter, zal hij er alles aan doen om het dit jaar soepeltjes te laten verlopen! Wat mega goed bij deze functie past en waar Ricci dan ook echt geen tekort van heeft is zijn doorzettingsvermogen. Hij heeft namelijk al een marathon uitgerend en gaat nu aan de slag voor een iron man!! Deze sportieveling is binnen de vereniging ook niet te missen, hij is namelijk bij bijna elke Hajraa activiteit en is topscorend passer-loper bij Heren twee!
Met een hartje van goud, heel veel liefde en trippelende voetjes gaat hij er weer alles aan doen om de 42e editie van het Hajraa buitentoernooi neer te zetten, met (hopelijk) deze keer wel succes! Oh en omdat hij vorig jaar geen poep heeft hoeven scheppen, gaat hij dat dit jaar driedubbel zo hard inhalen 😉

De vicevoorzitter dit jaar is niemand anders dan de altijd vrolijke, aanstekelijk enthousiasmerende en energierijke Marit. Als fanatiek deelnemer van het toernooi (en regelmatige wc-papier gooier op de camping) vond Marit het zó tof, dat ze niet anders kon dan aansluiten bij de vereniging en de commissie die dit allemaal mogelijk maakt. Mama Marit heeft het liefst alle touwtjes in handen en is daarom uitermate geschikt voor een voorzittersrol. Na een jaartje oefenen met de verantwoordelijkheid in de zandbak a.k.a. het campingterrein, mag Marit volgend jaar de eindverantwoordelijkheid over het hele toernooi dragen #SPANNENDDD. Wel pas na een flinke portie poepscheppen, want in welke vorm het toernooi dan ook doorgaat, daar komt Marit niet onderuit!!!  Naast haar dubbele master is Marit knutselkoninging bij Studio Tast, waar ze haar design skills los kan laten om speelse producten te maken voor complexe problemen. Om de echte mama in Marit nog verder te ontwikkelen volgt ze de lerarenopleiding, waar ze ongegeneerd met een ijzeren vuist kinderen van jongs af aan al afleert om haar bevel te negeren. Ik vrees nu al voor de commissie van volgend jaar! 😉

Een mega feestje bouwen? Willem, beter bekend als (rapper) Sjors, kan dat als geen ander! Deze midden van Heren 2 staat niet alleen te springen in het volleybalveld maar gaat ook lekker helemaal los op stap. Tip: altijd handig om met Sjors de stad in te gaan, want met zijn 2 meter 3 is hij altijd weer terug te vinden in de menigte. Sjors kun je binnen de vereniging niet over het hoofd zien en woont ook alweer een tijdje in het Hajraahuis waar hij het liefst elke ochtend een tosti naar binnen werkt. Stiekem heeft Sjors ook een creativiteit van hier tot Tokyo en weet hij elk huisfeestje om te toveren in de meest gekke (Klok bier)thema’s! Maar nu is dan toch eindelijk het Hajraa Buitentoernooi aan de beurt! Sjors, die al een jaar lang zijn spanning heeft opgebouwd, gaat dit jaar als 1e feestcommissaris zorgen voor een onvergetelijk feest waar het dak er vanaf vliegt!!!

De nieuwe aanwinst die er dit jaar voor gaat zorgen dat het feest ontploft op de escalatiemeter is Niels! Deze man is geboren en getogen in ons mooie Eindhoven en weet dus wel hoe je het gezellig maakt. Binnen de vereniging loopt hij al heel wat jaartjes mee, maar hij is nog zo jong als het graan in zijn BAMS jenever. Op feestjes is deze connaisseur van fantastische versnaperingen als Nitro Radler de raddraaier, en dan bedoel ik niet alleen in de Kix. Achter het drumstel laat Niels zijn muzikale genialiteit blijken, iets wat zeker van pas zal komen op het feest! Samen met zijn commissie gaat hij ervoor zorgen dat het dit jaar weer flink dondert, bliksemt en meters bier regent!

Dit jaar vervult Jarne de rol van 1e wedstrijd. Ondanks dat het toernooi vorig jaar helaas niet heeft kunnen plaatsvinden, geeft Jarne dit jaar wederom de volle 100% om te zorgen dat er een fatsoenlijk of minder fatsoenlijk potje volleybal gespeeld kan worden op het wedstrijdterrein. Als midden van dames 4 weet ze namelijk ook wel het een en ander van volleybal, maar haar echte expertisegebied is en blijft de kantine. Zoals ze zelf aangeeft is ‘houden van eten’ haar voornaamste karaktereigenschap, wat haar onder andere de bijnaam ‘Panini’ heeft opgeleverd, naar een van haar favoriete voedingsmiddelen. Anderen omschrijven haar dan weer als lopend frikandelbroodje, naar een soortgelijke primaire levensbehoefte. Naast eten en volleybal houdt Jarne van dansjes, feestjes, dansjes op feestjes, spelletjes en eten. Haar gedrevenheid is onmiskenbaar en haar enthousiasme is aanstekelijk, dus dat komt helemaal goed dit jaar op het wedstrijdterrein

Dit jaar hebben we als 2e wedstrijd Lotte erbij gekregen! Lotte is een super relaxte meid met een lief karakter en een bruisende persoonlijkheid. Naast deze goede eigenschappen heeft ze ook nog eens top ideeën om de wedstrijden van het toernooi nog leuker te maken! Zij zal ervoor zorgen dat het wedstrijdterrein het gezelligste en actiefste onderdeel van het Hajraa Buitentoernooi wordt. Lotte speelt ondertussen al 4 jaar bij Hajraa. Ze is de setter van Dames 6, en ondanks af en toe een blessure of hersenschudding, altijd te vinden bij de wedstrijden als actief speler of aanmoediger. Als echte aanmoediger zal Lotte bij het toernooi ook veel in de wedstrijdwagen te vinden zijn tijdens het toernooi! Hier zal ze na de een rustige twee jaar flink de sfeer terugbrengen. Maar natuurlijk is ze ook bij het feest te vinden, want voor een feestje is ze ook niet schuw. Helaas mag ze geen bier drinken, maar met een wijntje is ze ook zeker tevreden. Samen met Jarne gaat er een top editie komen dit jaar en gaan ze samen het toernooi laten knallen!

Onze derde wedstrijd dit jaar is Marijn, deze oud-voorzitter van Hajraa had nog wel zin in een nieuwe uitdaging en gaat dit jaar vol enthousiasme aan de slag voor het Hajraa Buitentoernooi. Binnen de vereniging is hij ook wel bekend als Choco, door zijn liefde voor chocomel. Als spelverdeler van Heren 4 heeft hij alle touwtjes in handen, een kwaliteit die zeker goed van pas komt voor het buitentoernooi. Deze gezellige druktemaker staat bekend om zijn goede dosis whatsappstickers en ook zijn dumpert kennis is altijd up-to-date. Naast het toveren van een lach op iedereens gezicht, is Marijn een echte dierenvriend met lieve parkietjes in huis.  Deze topper zet zich voor de volle 100% in om er een geweldig Buitentoernooi 2022 van te maken.

Onze sponsorcommissaris van dit jaar is het lachebekkie Inger! Zij heeft al veel bestuurs ervaring op gedaan als Externe Betrekkingen bij haar studievereniging Protagoras en gaat met al haar kennis ervoor zorgen dat het toernooi een groot spectakel wordt! Van ballenbakken tot vuurwerkshows, van dierentuinen tot gratis bier voor iedereen, van een bedrijventoernooi met Shell en Unicef in de finale, alles is mogelijk!! (Waarschijnlijk niet alles wat hierboven staat, maar he, met Inger weet je het nooit…)
Naast het zijn van de meest gedreven sponsorcommissaris, is Inger ook heel actief naast het Buitentoernooi. Zo is ze als diagonaal actief in het erg vrolijke en gezellige dames 6 van Hajraa, speelt ze voetbal en trapt ze iedereens schenen aan flarden (gokken we dan), en is ze druk met haar afstudeerproject die ze in Twente aan het afronden is (of zoals ze in Twente zeggen; Twntuh, denken we dan, wij komen nooit buiten het gezellige en mooi opgelichte Eindhoven!). Met Inger haar spontane lach-uitbarstingen, gezelligheid en gedrevenheid gaat de 42ste editie van het toernooi een heel mooi feestje worden!

En dan hebben we nog het jonkie van de commissie, Lauren! Nog voor ze ook maar een stap in het veld gezet had kende de hele vereniging deze leuke meid al. Zij was namelijk “the talk of the town”, toen ze al op haar 16e bij de studenten van Hajraa kwam spelen. Ja, dames en heren, dan kan je dus écht volleyballen. Inmiddels staat Lauren binnen Hajraa ook wel bekend als Ralph of Lampje, ook al blijft een simpel “Lau” vaak nog het beste hangen. Als spelverdeelster van Dames 2 weet zij haar medespeelsters zonder problemen te vinden en ook op het beachveld druipen tegenstanders verslagen af. Maar in het volleybal liggen niet haar enige skills, ze maakt namelijk ook het ene schitterende design na het andere, en dat komt goed uit, want deze enthousiaste, lieve, leergierige en sportieve jongedame verzorgt dit jaar als PR commissaris al het promotiemateriaal van het Hajraa Buitentoernooi! Houd onze social media dus goed in de gaten om niets van Lauren haar geweldige creaties te hoeven missen!

Hajraa Buitentoernooi 2021

De tweede poging om de 42e editie neer te zetten en ook dit jaar, dankzij Covid-19, is deze editie helaas niet door gegaan. De commissie heeft er dan ook alles aan gedaan om het toch door te laten gaan. Ze hadden heel veel mogelijke situaties tot op de puntjes uitgewerkt, maar helaas kon het toernooi uiteindelijk niet door gaan door de maatregelen. Ondanks dit diepte puntje, willen we deze fantastische commissie bedanken door altijd hoop in te zien en er het positiefste eruit te halen! TOPPERS BEDANKT!

Chairman | Marit Hoogenboom
Vice Chairman | Ricardo van der Aa
1st Party | Stijn Leenen
2nd Party | Willem Schellekens
1st Matches | Merijn van der Does
2nd Matches | Jarne van Gemert
3rd Matches | Britt Michels
Sponsoring | Sanne van Hoogstraten
PR | Caro van Kessel

Hajraa Outdoor 2020

Het eerste jaar waarin het Hajraa Buitentoernooi niet door ging. Het jaar waarin COVID-19 de oorzaak was van het aflassen van wat de oh zo geweldige 42e editie had moeten zijn. De commissie had al maanden hard gewerkt om het toernooi met als thema Arcade tot een nieuw level te brengen. Deze 9 mensen hebben helaas niet het resultaat van hun harde werken mogen meemaken. Toch willen we deze toppers enorm bedanken voor alle moeite die ze erin hebben gestopt. Zoals ook op de commissieshirts staat “Game over, let’s try again next year”! TOPPERS BEDANKT!

Chairman | Jesse Hulleman
Vice Chairman | Marit Hoogenboom
1st Party | Wout Brekelmans
2nd Party | Stijn Leenen
1st Matches | Jet van den Broek
2nd Matches | Merijn van der Does
3rd Matches | Britt Michels
Sponsoring | Sanne van Hoogstraten
PR | Caro van Kessel

Hajraa Outdoor 2019

De commissie van vorig jaar heeft wederom er weer voor gezorgd dat het Hajraa Buitentoernooi een knalfuif was! Iedereen heeft waarschijnlijk het deuntje van ‘fuifje’ nu nog steeds in zijn hoofd zitten. Met het thema ‘geen beach, wel strand’ hebben ze er een tropisch tintje aan het toernooi weten te geven met vooral veel flamingo’s en watervolleybal! TOPPERS BEDANKT!

Chairman | Bram van Raaij
Vice Chairman | Jesse Hulleman
1st Party | Marijn Simons
2nd Party | Wout Brekelmans
1st Matches | Alice Baltussen
2nd Matches | Boris van Rossem
3rd Matches | Sebastian van Schijndel
Sponsoring | Renee van den Aarssen
PR | Yinthe Voorhoeve

Hajraa Buitentoernooi 2018

2018 was het jaar waarin het Buitentoernooi zijn 40e verjaardag vierde, onder het mom “Back to the 70’s”! Dit is onder andere gevierd door deze 9 mensen, die er ook voor gezorgd hebben dat er dit jaar Eredivisie beachvolleybal was, gratis ijsjes, een borrel voor oud-Hajranen en een spetterend feest met surprise acts en gave visuals! TOPPERS BEDANKT!

Chairman | Maarten van Dijk
Vice Chairman | Bram van Raaij
1st Party | Magda Timmers
2nd Party | Marijn Simons
1st Matches | Marleen Hillen
2nd Matches | Alice Baltussen
3rd Matches | Vera van de Looi
Sponsoring | Sifa van Zutphen
PR | Marloes van Mourik