Commissie

Onze voorzitter, Bram aka Bakkus, is overal te vinden op het toernooi. Zoals zijn naam al zegt is hij niet stil te krijgen en hartstikke enthousiast. Behalve dat hij soms moeite heeft met op tijd zijn, is Bram de perfecte voorzitter. Je kunt hem herkennen aan zijn lange krullen en een biertje in zijn hand! Als hij klaar is met het serieuze werk tijdens het toernooi, is hij altijd in voor een biertje en laat hij je maar al te graag zijn te gekke dansmoves zien op de dansvloer. Met Bram als voorzitter kun je rekenen op een knotsgekke en geweldige 41ste editie van het Hajraa Buitentoernooi.

Jesse, de vicevoorzitter van het Hajraa Buitentoernooi! Binnen onze vereniging staat deze jongeheer beter bekend als babbel(tje), omdat hij nooit eens een keer zijn mond kan houden. Met al die praatjes denkt Jesse zelf dat hij de wijsheid al in pacht heeft, maar met een schattige leeftijd van net 19 kan het broekie van deze groep nog een hoop leren van zijn (ervaren) collega’s. Wisten jullie dat de vicevoorzitter van het Hajraa Buitentoernooi de volgende editie met trots voorzitter wordt. Eerst is hij nog een jaartje verantwoordelijk voor onder andere de toiletten op het Hajraa Buitentoernooi en kan hij alleen maar hopen dat hij volgend jaar net zo’n leipo wordt als zijn voorganger(s), maar met zijn enthousiasme en gedrevenheid gaat dat vast helemaal goed komen!   

Marijn is dit jaar de eindverantwoordelijke voor het feest! Hij heeft het vorig jaar al van de beste mogen leren, maar eigenlijk is deze jongen voor de functie geboren. Het verbaasd dan ook niemand dat zijn tweede naam ‘escalatie’ blijkt te zijn. De perfecte persoon om het belangrijkste van het hele toernooi te regelen: keihard feesten! Er bestaat dan ook geen enkele twijfel over het feit dat hij het dit jaar nog legendarischer gaat maken dan het ooit geweest is.

Wout is dit jaar degene die de mooi uitdaging is aangegaan om 2e feestcommissaris te worden. Met zijn enthousiaste instelling gaat hij er samen met Marijn een mega knallend feest van maken! Hij heeft voorgaande jaren alvast ervaring opgedaan hoe het is om te feesten, nu is hij klaar om het feest ook daadwerkelijk helemaal uit de klauwen te laten escaleren! 1 ding is zeker, zolang Wout er is, zal er altijd genoeg bier, gezelligheid, muziek en vermaak aanwezig zijn! Het allermooiste van alles, zodra hij dit jaar heeft mogen ervaren hoe het is om 6000 man uit hun dakkapel te laten gaan, mag hij dat volgend jaar nog eens doen!

Alice “Ali” Ballbetween is onze Wedstrijd-tijger. Nadat ze vorig jaar als 2e wedstrijdsecretaris heeft mogen proeven aan het echte werk, is ze dit jaar chef competitie. Technisch gezien, en eigenlijk ook in gedrag, is Ali Brabants. Ze doet echter flink haar best om Amsterdammer te worden. Haar nieuwe liefde én haar tweede Wedstrijd zijn allebei Amsterdammers! Ondanks dat Ali één van onze in-naam-ben-ik-arbeider mensen is, is ze een onverminderde kroegtijger die met liefde de deuren van de Kix een uurtje langer openhoudt. Naast zelf fanatiek volleyballen in Dames 1 drinkt ze ook nog graag een biertje in de kantine. Of niet in de kantine. Ze heeft enorm veel zin om weer lekker te knallen en keihard aan het werk om het tot een succes te maken!

Och die Boris.. Nou jongens zet jullie schrap want ik had beloofd om het kort en compact te omschrijven. Boris van Rossem is een figuur die wij niet vaak tegenkomen in Brabant en vandaar is het ook niet zo vreemd dat wij erg onder de indruk waren van deze man. Of we hem met of zonder baard gaan treffen op dit voortreffelijke toernooi weten we nog niet zeker maar één ding is wel zeker: deze 30 jarige ras Amsterdammer weet wat bier drinken(d)/(+) volleyballen is dus dat maakt hem een perfect menneke voor in de wedstrijdwagen! Toen hij laatst plots stond te carnavallen terwijl hij eigenlijk het zuiden was ontvlucht wisten wij het zeker: hij strijd en weet wanneer er actie ondernomen moet worden, zelfs al speelt Ajax zijn beste wedstrijd!

Yinthe, onze vrolijk huppelende PR die iedereen via onze sociale media kanalen up to date zal houden. Ze zorgt voor een rustig (‘tranquilo’) sfeertje dat ze waarschijnlijk heeft meegenomen van haar avonturen in Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Soms wel even fijn om iemand erbij te hebben waar je rustig van wordt als je aan het stressen bent wanneer je een fantastisch toernooi aan het voorbereiden bent. We denken dat ze het helemaal niet erg zou vinden om naar de hippie tijd terug te gaan, maar we hebben haar er nu graag bij om iedereen, maar ook echt iedereen warm te maken voor ons 41e buitentoernooi! We hebben het vertrouwen erin dat dit helemaal goed gaat komen met Yin achter de laptop, smartphone, Ipad en postduiven.

En dan over Renee: deze gezellige en sportieve chick is dit jaar de sponsorcommissaris van Buto 2019. Ze zit al wat jaartjes bij Hajraa, vierde vorig jaar een hoogtepunt met het worden van kampioen in de derde klasse met Dames 5, maar is volberaden een nieuw Hajraa-hoogtepunt neer te zetten met het Hajraa Buitentoernooi. Op het toernooi is Renee niet te missen, je zal hier vrolijk zien rondhuppelen of dansen en heeft op die manier ook de sponsoren van deze editie van het Hajraa Buitentoernooi weten regelen. Bovendien; laat eens de term ‘Haaialarm’ vallen en ze zal je meteen een dansje leren!

Diep in de zee, diep in de zee, ik zal je missen, tussen alle vissen, lalalala, jaaaa dat is onze Sebas. De enige echte krab van Ariël. Vandaar zijn bijnaam Ari. Best logisch allemaal toch? En Ari lijkt ook echt op de krab. Hij kan goed zingen, dansen en sfeer maken tot in de late uurtjes. Alle ingrediënten die nodig zijn om het 41e Hajraa Buitentoernooi te kunnen overleven. Daarnaast is deze krab een perfect match met het thema van dit jaar. Geen beach, maar wel stand met krabbetjes. Let dus goed op je tenen, hopelijk bijt hij niet te veel in de tenen van alle toernooigangers. Naast de perfect match van het thema is Ari ook een perfect match met volleybal. De ongelofelijke grote middenaanvaller van Heren 2 hoeft amper te springen en slaat dan vanzelf alle ballen binnen de driemeterlijn. Af en toe maakt hij eens een netfoutje, maar zal altijd het tegendeel proberen te beweren bij de scheids. En dat zal hij ook doen tijdens het 41e Hajraa Buitentoernooi. Met zijn eerlijkheid en accuraatheid zal hij altijd weloverwogen keuzes maken.