Verhuur Kapitent en Festihut

Festihutten

***Alle Kapitenten van dit jaar zijn verhuurd! Er zijn alleen nog maar Festihutten*** Vind jij de Hajraa Buitentoernooi camping geweldig, maar heb je een hekel aan het opzetten en afbreken van je tent? Dan hebben wij de oplossing! Ook...

***Alle Kapitenten van dit jaar zijn verhuurd! Er zijn alleen nog maar Festihutten***

Vind jij de Hajraa Buitentoernooi camping geweldig, maar heb je een hekel aan het opzetten en afbreken van je tent? Dan hebben wij de oplossing! Ook dit jaar werken we weer samen met Kapitent, een tentverhuurbedrijf uit Etten-Leur. Dit jaar zijn er buiten tenten zelfs chaletjes beschikbaar: de Festihut.

KAPITENT

De ‘Kapi’tent is al jaren een begrip op het Hajraa Buitentoernooi en ook dit jaar weer te huur! Wil jij je het sjouwen met tenten en het vastzetten van haringen besparen, dan is dit iets voor jou. Wij hebben dit jaar verschillende varianten te huur!

Prijzen ‘Kapi’tent:

10 persoons ‘Kapi’tent € 255,00

13 persoons ‘Kapi’tent € 285,00

18 persoons ‘Kapi’tent € 375,00

eenpersoons bed, per bed € 20,00

Wees er snel bij want op=op! Reserveren kan via http://www.kapitent.nl/neem-contact-met-ons-op/. Meld daarbij dat je komt voor het Hajraa Buitentoernooi en het soort accommodatie dat jij wilt!

FESTIHUT

Dit jaar weer te huur bij Kapitent: de Festihut. Met een afmeting van 3×2.5m bieden wij ruimte voor 3 stapelbare bedden (6 personen). De deur is voorzien van een stevig slot af te sluiten met sleutel zodat je al je waardevolle spullen veilig op kan bergen!

Prijzen Festihut: € 325,00 ( inclusief bedden!)

Bij het huren van 2 festihutten door 1 team ontvang je 10% korting op de huurprijs.

Wil jij slapen in een van de Festihutten reserveer dan nu via http://www.kapitent.nl/neem-contact-met-ons-op/ en meld even dat je op het Hajraa Buitentoernooi komt en het soort accommodatie dat jij wilt!

De Festihut

De kapitent

De Festihut                                                                                         De Kapitent                                                                                        Kapitent Bedden