butobannerenglish

Nieuwsbrief maart

twitpicfblogoyoutubelogo

Hallo allemaal! Nu de tweede sneeuwgolf begint te smelten in het zonnetje, krijgen wij extra veel zin in het toernooiseizoen! Het Hajraa Buitentoernooi staat gepland op 14, 15 en 16 juni 2013 en de commissie is druk bezig met de voorbereidingen. Omdat het toernooi dit jaar voor de 35e keer plaatsvindt, wordt deze editie extra fantastisch, memorabel en awesome: het is tenslotte ons 7e lustrum! Lees gauw verder in deze nieuwsbrief wat dat allemaal betekent…

wil jij winnen?

Vorig jaar ging USV Protos (Utrecht) er met de eer (en het bier) vandoor in de race om de meeste inschrijvingen. Kan jouw vereniging dit overtreffen? De koppositie op het moment is in handen van SVU (Amsterdam) met 8 inschrijvingen, maar er is nog tijd… Naast de prijs voor de meeste inschrijvingen, is er traditiegetrouw ook een prijs voor de leukste teamnaam. Biertje erbij, en brainstormen maar!

biertje

kapitent slaaptenten

Houd jij nogal van extra slaapcomfort, of kan je geen eigen tent meenemen? Kapitent heeft speciaal voor Hajraa een gunstige deal: voor €225,- slaap je met je hele team (maximaal 12) in een luxe en ruime tent. Bovendien staat de tent voor je klaar bij aankomst, en wordt hij na afloop voor je opgeruimd! Verder kan je voor €20,- een bed met matras huren, zodat je optimaal van je nachtrust kan genieten, hoog en droog! Kijk op de website van kapitent. Reserveren doe je hier. Als je vragen hebt kan je ook ons mailen.

meertalige poster

We zijn al jaren een internationaal toernooi, maar die prachtige posters waren er tot nu toe enkel in het Nederlands. Dankzij een trouwe schare Facebook vrienden met verschillende talenknobbels, is de poster dit jaar in meerdere talen verkrijgbaar: Engels, Duits, Frans, Spaans, Limburgs, Brabants, Nederlands… Staat jouw moedertaal er niet bij en wil je helpen met de vertaling?  Ook als je graag een poster boven je bed wilt, of in je favoriete kroeg, of gewoon in je sporthal… Mail ons en je we zorgen ervoor.

fbposterfrench
thema7

Thema: 7 zonden

Het is het 7e lustrum van het toernooi, dus het thema lag misschien een beetje voor het oprapen:

HAJRAA’s 7 ZONDEN! Spaar ze allemaal en zondig erop los. Het bier is goedkoop, dus met gierigheid, vraatzucht en lust komt het wel goed. Trots op de winst, boos op je teamgenoot, lui in je tent en jaloers op de tegenstander… Geniet ervan!

promofilm (1/3)

Jazeker, het eerste promofilmpje staat online! Er volgen nog 2 filmpjes met beelden van vorig jaar, dus houd ons in de gaten, want misschien vind je jezelf wel terug… Klik om te kijken!

video
student-recreational

Studenten/Recreatief poule

Ben je bang dat het Hajraa Buitentoernooi niks voor jou is omdat je niet zo goed kunt volleyballen? Geeft niks! We hebben een speciale poule gemaakt voor studenten die graag een weekendje komen proberen de bal hoog te houden en daarnaast natuurlijk feesten. Dus grijp je huisgenoten, vrienden of collega’s bij elkaar en schrijf je in!


Hajraa Buitentoernooi 2013 is POWERED BY:

amstellogo tuelogo

Hajraa Buitentoernooi 2013 / All rights reserved / www.hajraabuitentoernooi.nl / buitentoernooi@hajraa.nl

follow on Twitter | friend on Facebook | forward to a friend