Nieuwsbrief #1

Daar zijn we dan! De allereerste nieuwsbrief nog voor we het nieuwe jaar ingaan. Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe liefdes en een nieuw Hajraa Buitentoernooi. Wij hebben onze goede voornemens al gemaakt: dit Hajraa Buitentoernooi wordt nog memorabeler dan ooit tevoren!

Datum 2014 bekend!

De datum voor 2014 is vastgelegd, en wel op 23, 24 en 25 mei 2014. Jazeker, de weergoden hebben het ons al ingefluisterd: het Buitentoernooi op deze datum levert de grootste kans op de meeste zonuren! Gelukkig hoeven we niet zo lang meer te wachten, want wij hebben er zin in!

Inschrijving bijna open

Op dit moment wordt de laatste hand aan de inschrijfmodule gelegd. Zodra de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i staan, zullen we de inschrijving openen en kan iedereen zich aanmelden voor hèt Hajraa Buitentoernooi 2014!

Digitale Media

Hebben jullie het al gemerkt? Wij zijn hard bezig geweest om al onze media te vernieuwen. Moderner, hipper, overzichtelijker, alles om jullie beter op te hoogte te houden. Like dus snel onze vernieuwde Facebook-pagina, en neem een kijkje op onze gloednieuwe website.

Nieuwe commissie

De nieuwe commissie van het Hajraa Buitentoernooi 2014 is gevormd. Met negen man sterk gaan wij de uitdaging aan om dit toernooi nog groter, nog vetter, nog gaver en nog spectaculairder te maken dan voorgaande jaren! Benieuwd wie er dit jaar allemaal in de commissie zitten? Klik dan hier.

Fijne feestdagen!

Over minder dan twee weken is het al zover en is het tijd voor kerstliedjes in de winkels die in je hoofd blijven hangen, heel veel familiebezoeken en de bijbehorende kerstdiners, en natuurlijk het spetterende einde van het jaar. Wij wensen jullie dan ook hele fijne feestdagen!

Hajraa Buitentoernooi 2014 is powered by:

tuelogo

Disclaimer: The christmas gifts picture is taken from Alan Cleaver (Flickr). Original picture is found here.

Hajraa Buitentoernooi 2014 / All rights reserved / www.hajraabuitentoernooi.nl / buitentoernooi@hajraa.nl

follow on Twitter | like on Facebook