Nieuwsbrief april

Hallo allemaal!

Inmiddels is de zon echt gaan schijnen en we krijgen allemaal er steeds meer zin in! Een weekend vol zon, volleybal en feest, wie wil dat nou niet? De inschrijvingen lopen al in de honderden en de voorbereidingen zijn in volle gang. Lees gauw verder voor een aantal updates over het leukste, grootste en gezelligste volleybaltoernooi van Europa…

Zaterdagavond: Weekend Warriors!

Zaterdag 15 juni is de eer aan de Weekend Warriors om het dak van de Hajraa Buitentoernooi feesttent te spelen. Of ze dat kunnen? Jazeker, een paar weken geleden stond nog de Melkweg te springen. Hun energieke liveshow vol beukende beats, snijdende synthesizers en gewelddadige zang verandert alle dansvloeren in losbandige battlegrounds.

Tenten Kapitent bijna uitverkocht

Ja, je hoort het goed. Wil jij graag zo’n droge matras in een ruime tent van Kapitent? Dan moet je snel zijn, want meer dan de helft van de beschikbare tenten is al gereserveerd… De deal:  voor €225,- slaap je met je hele team (maximaal 12) in een luxe en ruime tent. Hoe? Kijk op de website van kapitent. Reserveren doe je hier. Als je vragen hebt kan je ook ons mailen.

Lustrum van een Lustrum

Niet alle toernooigangers weten het nog, maar het Hajraa Buitentoernooi is ooit georganiseerd als lustrumactiviteit van Hajraa, de volleybalvereniging. Dit jaar vindt het toernooi voor de 35e keer plaats: het 7e lustrumtoernooi. Vandaar het thema: Hajraa’s 7 zonden. Lustrum van een lustrum, dat vraagt om een lustrum-extraatje. Wat dat wordt, houden we nog even geheim. Houd onze website en Facebook dus in de gaten!

Mama, hoeveel nachtjes slapen nog?

Weet je nog dat je vroeger de dagen aftelde naar je verjaardag? Nu je iets volwassener bent doe je dat misschien niet meer.. Maar dit digitale tijdperk biedt wel uitkomsten voor mensen die zo jong van geest zijn: op deze website kan je namelijk precies bijhouden hoeveel nachtjes je nog moet slapen voor het Hajraa Buitentoernooi 2013 van start gaat. Welterusten, stuk ongeduld :)

De battle om de meeste teams

Jaja, vorige keer vertelden we al dat er prijzen te winnen zijn voor de vereniging die de meeste teams inschrijft. Inmiddels is de koppositie in bezit van maar liefst 3 verenigingen: GSVV Donitas, NSVV Heyendaal en MSVV Fyrfad hebben alle drie 9 teams ingeschreven. Op de tweede plek staat SVU met 8 teams, gevolgd door Taurus met 6 teams. Wie o wie gaat deze titanenstrijd winnen? Jij?

Promofilm nummer 2 is online en hij is weer flitsend! Kijken, delen en liken graag!!

Ga naar het online inschrijfformulier en schrijf een (extra) team in!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © 2013 Hajraa Buitentoernooi, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences

Email Marketing Powered by MailChimp