Nieuwsbrief #4

Het Hajraa Buitentoernooi is al over 9 dagen! De klusweek is begonnen en volgende week zullen we ook gaan starten met opbouwen! Na deze laatste nieuwsbrief zal  je nog een (eventuele) deelnemersbrief ontvangen met de allerlaatste informatie die je nodig hebt. In deze nieuwsbrief nog wat leuke nieuwtjes!


THE RECIPE!
De vrijdagavond band is bekend!! Met trots presenteren wij voor het eerst op het Hajraa Buitentoernooi, dé non-stop party band; The Recipe! Bekijk hier de promo en kom alvast in de stemming! Na de bands op vrijdag en zaterdag avond zullen de Maximizers ervoor zorgen dat het feestje goed wordt afgesloten! Zorg dat je er beide avonden om 19.00u bij bent voor het Hajraa Happy Hour, 3 bier voor de prijs van 2! Proost!

Toernooishirts
Ook dit jaar kan jij je Hajraa toernooishirts collectie weer aanvullen met het super toffe exemplaar van 2015! Dit shirt is te koop voor maar 1 muntje, wat gelijk is aan €1,30! Vanaf zaterdagochtend 13 juni start de verkoop, wees er snel bij want OP=OP!!


Beach
De inschrijvingen voor het beach evenement op het Hajraa Buitentoernooi 2015 zijn nog open! Speel jij beachvolleybal op 1ste divisie niveau? Is Ameland veel te ver weg 13 en 14 juni? Heb jij je punten toch al binnen voor de ranking? Schrijf je dan hier in en speel voor een geldprijs van €300!

Stands

Dit jaar zijn er op het wedstrijd terrein weer allerlei kraampjes te vinden van verschillende sponsoren. ExterneAccu biedt draagbare accu’s aan waarmee je je telefoon weer kan opladen. Bij Leeuw Sport kan je schoenen kopen en ook Flow Track zal er staan om haar op maat gemaakte vakanties te promoten. De moeite waard om even langs te gaan dus!

Kapitent
Heb jij je tent nog niet geregeld voor op de toernooi camping? Vind je zelf een tent kopen een beetje overdreven? Hebben je teamgenoten ook geen tent? Reserveer dan samen met je team een tent bij Kapitent! Klik hier voor meer informatie. 

Wist je dat…

  • Er dit jaar weer een supertoffe wedstrijd activiteit zal zijn op zaterdag en zondag?!
  • Er ook op de camping een activiteit zal zijn op vrijdag en zaterdag?!
  • We weer een fantastische chille lounge creëren voor jullie, om lekker uit te kunnen rusten na een zware wedstrijd/nacht.
  • Er weer een mannen en vrouwen poule staan ingeschreven voor het NSK? Zeker de moeite waard dus om een kijkje te gaan nemen!

Dit is alweer het einde van nieuwsbrief #4! Heb jij je ingeschreven voor de editie van dit jaar? Dan ontvang je volgende week nog een deelnemersbrief met meer informatie!

Tot volgende week!

Met vriendelijke groet,
Manouk Hermans
PR-commissaris Hajraa Buitentoernooi 2015

Facebook
Facebook

Twitter
Twitter

Website
Website

YouTube
YouTube

Email
Email

Instagram
Instagram