Nieuwsbrief #3
Hooi hooi!
Het toernooi is al over 6 weken en de inschrijvingen sluiten over 2 weken, dus het is weer tijd voor een update!


Het eerste bandje dat op zaterdag 13 juni op ons feest komt spelen is bekend! Het zijn…… de Weekend Warriors! Twee jaar geleden waren ze er ook bij. Door het gigantische succes van toen hebben we een reünie! Weten hoe het er aan toe ging in 2013? Klik hier om de promo van deze helden te bekijken. Dit wil je toch niet missen?

Beachvolleybal 1ste divisie
Dit jaar zal voor het eerst een beachvolleybaltoernooi plaatsvinden op het Hajraa Buitentoernooi! Op zaterdag zullen de 1e divisie mannen aantreden en op de zondag de 1e divisie vrouwen. Zij zullen gaan spelen om flinke (geld) prijzen! Dus ben jij toch meer een zand dan gras persoon, en kan je zeker niet onaardig beachvolleyballen (officieel 1e divisie gerechtigd) dan is dit een leuke optie voor jou! Op het moment zijn we hard bezig om de inschrijfmodule hiervoor werkende te krijgen, maar mocht je niet kunnen wachten om je hiervoor in te schrijven wacht dan niet en schrijf je vast in via buitentoernooi@hajraa.nl

Bedrijvencompetitie
Het ziet er naar uit dat de bedrijvencompetitie dit jaar eindelijk van de grond komt! Er zijn al meer dan genoeg teams ingeschreven om een poule te vullen maar hoe meer poules hoe beter. Werk jij of ken je mensen die werken bij een super tof bedrijf dat een sportieve middag inclusief netwerk mogelijkheden op prijs stelt? Klik dan hier voor meer informatie of hier om je in te schrijven! 


Instagram
Natuurlijk willen wij niet achterblijven als het om social media gaat, dus hebben we een Instagram account aangemaakt! Blijf dus ook via dit medium op de hoogte en volg ons via @hajraabuitentoernooi 

Facebook Evenement
Inmiddels is er ook een Facebook evenement voor ons Hajraa Buitentoernooi 2015. Klik hier om je aan te melden en te zien wie van je vrienden er nog meer komen!Supertof dat je nog steeds trouw deze nieuwsbrief leest om volledig op de hoogte te blijven van het Hajraa Buitentoernooi 2015! 

Tot de volgende nieuwsbrief!

Met vriendelijke groet,
Manouk Hermans
PR-commissaris Hajraa Buitentoernooi 2015

Schrijf je in voor het Hajraa Buitentoernooi!
Facebook
Facebook

Instagram
Instagram

Twitter
Twitter

Website
Website

YouTube
YouTube

Email
Email