Nieuwsbrief #2
 
Hooi hooi!
Het is weer tijd voor een update van het Hajraa Buitentoernooi 2015. Wat is er geweest? Wat is er gaande? Waar zijn we mee bezig? Lees het in deze nieuwsbrief!
 
Thema
‘Hooi hooi’ is dé slogan van het Hajraa Buitentoernooi 2015 met als thema ‘boerderij.’ Dit kan natuurlijk ook niet anders met de hoeveelheid boeren hier in Brabant. Denk dus dit jaar aan het Hajraa Buitentoernooi met een boerderij achtig tintje!


Nederlands Studentenkampioenschap
De inschrijvingen voor het Nederlands Studentenkampioenschap zijn geopend! Studeer jij aan een Hogeschool of Universiteit en volleybal je op een redelijk hoog niveau? Dan is het studentenkampioenschap zeker een aanrader! Bovenop het volleyballen in een speciale poule, toegang tot de feesten en de mogelijkheid om te slapen op de camping krijgen deelnemers van het studentenkampioenschap ook nog eens: officiële NeVoBo scheidsrechters en een uniek t-shirt voor heel je team. Ik zeg: ‘Bijzijn is meemaken!’ Klik hier voor meer informatie en hier om je in te schrijven!

Camping
De camping is verplaatst! Dit jaar kun je op het TU/e terrein tussen de Dommel en de Kennedylaan je tentje opzetten. Voordeel is dat de feesttent op kruipafstand van de camping ligt. En aangezien je dit jaar een klein stukje verder moet lopen voor de wedstrijdvelden is een warming-up niet meer nodig! Plus het is dichtbij het station, dus ideaal voor mensen die met de trein komen!


Kapitent
Er zijn nog steeds tenten en bedden te huur bij de organisatie Kapitent! Heb jij een hekel aan een tent opzetten en ben je net zo’n kluns als een van die twee op het plaatje hiernaast? Reserveer dan voor slechts €225 een tent voor 10-12 personen. Er is ook de mogelijkheid om een bed te reserveren voor  €20 per stuk zodat ook het oppompen van je luchtbed je wordt bespaard. Klik hier voor meer informatie. 

Promotiemateriaal
Ondertussen zijn ook de posters (zie boven) en de flyers (zie hiernaast) ontworpen en afgedrukt. We zijn druk bezig met de verspreiding hiervan! Heb jij ze al gespot in je omgeving?

Zo, dit was de tweede nieuwsbrief alweer, mocht je vragen hebben aan de hand hiervan kun je deze altijd mailen naar buitentoernooi@hajraa.nl!

Geniet van het lekkere weer!
 
Met vriendelijke groet,
Manouk Hermans
PR-commissaris Hajraa
Buitentoernooi 2015

Schrijf je in voor het Hajraa Buitentoernooi!
Facebook
Facebook

Twitter
Twitter

Website
Website

YouTube
YouTube