Mobiele versie in je browser klik hierNieuwsbrief #1 

Héhé, eindelijk is daar dan de eerste nieuwsbrief van het Hajraa Buitentoernooi 2015. Super leuk dat je je hebt opgegeven om door ons op de hoogte gehouden te worden, dit zullen we dan ook zeker doen! De eerste nieuwtjes zijn….


De commissie is bekend! Wellicht heb je dit al op de FB-pagina voorbij zien komen. Mocht dat niet het geval zijn, kan je hier klikken om de commissie te leren kennen. Dit jaar is er één geweldige jongen die acht fantastische meiden onder controle moet houden. Zou dat wel gaan lukken? 
 


De inschrijvingen zijn geopend! Jazeker, wil jij samen met je team dit jaar dit geweldige toernooi niet missen? Klik dan hier om je in te schrijven, als je dat nog niet gedaan hebt! Net als ieder jaar geniet je voor €80 per team weer van twee dagen volleyballen, twee avonden feesten en twee nachten ‘slapen’ op de camping.
 
De samenwerking met Kapitent is weer rond! Vind jij kamperen fantastisch maar het opbouwen van tenten daarentegen ver-schrik-ke-lijk? Kapitent is jou oplossing! Bij deze organisatie kan jij een tent huren die speciaal voor jou wordt opgezet op ons campingterrein. Dus geen moeilijk gedoe meer met tenten slepen, stokken rechtzetten en haringen in de grond slaan maar alleen nog maar volle bak genieten! Voor meer informatie klik hier en voor de reservering van jou tent klik hier. Let op!! Reserveer vóór 8 juni en VOL=VOL!!

De bedrijvencompetitie gaat van start! Dit jaar is er voor bedrijven de mogelijkheid om één dag mee te doen aan het Hajraa Buitentoernooi. Deze dag zal vooral bestaan uit: volleyballen, teambuilding, netwerken en het ontdekken van dit gigantische toernooi. Werk jij bij een bedrijf? Loop je stage bij een bedrijf? Of ken jij een bedrijf die dit initiatief wellicht ontzettend leuk zal vinden als personeelsuitje? Schrijf je hier in, of informeer de bedrijven. Meer informatie hierover volgt nog..


De studenten poule is er weer! Hajraa Buitentoernooi heeft twee leuke dingen: het volleyballen én de feesten. Kunnen jij en je vrienden nou helemaal niet zo goed volleyballen en vinden jullie het wel leuk om te doen? En vinden jullie het bier drinken en dus vooral de feesten fantastisch? Dan is de studentenpoule wellicht iets voor jullie! Hierbij draait het om een beetje volleybal en vooral veel gezelligheid. Schrijf je in via de inschrijfmodule en klik onder niveau ‘studentenpoule’ aan, dan komt het helemaal goed!

Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief en tot de volgende! :)

Facebook
Facebook

Twitter
Twitter

Website
Website

Email
Email

YouTube
YouTube

Hajraa Buitentoernooi 2015 is powered by:


tuelogo

* Alle wijzigingen voorbehouden

Hajraa Buitentoernooi 2015 / All rights reserved / www.hajraabuitentoernooi.nl / buitentoernooi@hajraa.nl unsubscribe from this list | update subscription preferences | follow on Twitter | friend on Facebook | forward to a friend