Nieuwsbrief #3 Hajraa Buitentoernooi

Nog maar 18 dagen..!

Hebben we er al een beetje zin in? De inschrijvingen zijn verlengd tot vrijdag 9 mei, dus je hebt nog een klein weekje om je in te schrijven voor het leukste toernooi van Europa! Deze nieuwsbrief hebben we fantastische nieuwtjes voor jullie, onder andere het ontwerp van de gratis shirts bij deelname(!), het feestprogramma(!!) en het verloten van een ballonvaart voor twee personen(!!!)

Party like you’ve never partied before!

Het feestprogramma is helemaal rond! Op vrijdagavond zullen we het toernooi in stijl inluiden met een optreden van Cherry and the Sugarstuds, zoals ze zelf omschrijven: “The hot sexy funky stylish cocktail of good music, entertainment & dance”! De Maximizers, al jaren bekend bij het Buitentoernooi, komen het feest ook een flinke flavour meegeven.

Zaterdags komt de echte feestband LIJN 7 optreden: “gas erop, dak eraf!” Ook zullen The Soulvario Brothers tot in de late avonduurtjes hun plaatjes draaien.

Je eigen GRATIS toernooishirt!

De vorige keer zeiden we het al in de nieuwsbrief, maar nu is ook het ontwerp helemaal rond!

Dit jaar krijgt ieder team weer GRATIS 7 toernooishirts*. Deze zijn op zaterdag af te halen op het wedstrijdterrein, met het bonnetje in de wedstrijdtas. Meer shirts zijn (beperkt) bij te kopen, zodat je met je hele team in dit shirt kan volleyballen!

Win een ballonvaart voor 2 personen!

De laatste week van de inschrijvingen laten we niet zomaar voorbij gaan.. We gaan nog eenmaal uitpakken met een super-prijsvraag op Facebook!

Reageer vanaf dinsdag en wij verloten bij:

  • 50+ Likes: een doosje Schrobbelèr!
  • 100+ Likes: een gratis inschrijving!!
  • 150+ Likes: een ballonvaart voor 2 personen!!!

Sneak preview WedstrijdTerreinActiviteit (WTA)

Ook dit jaar hebben we weer een mega-gave WTA voor jullie klaarstaan. Heel ‘t land zijn we afgegaan voor materialen, de komende weken wordt alles in elkaar geklust! Snap je de sneak preview niet? Klik hier voor nog een hint..

Speeddating?!

Ben jij een team en heb je nog spelers nodig? Ben jij een speler op zoek naar een team? Wij introduceren het Hajraa Speeddating programma!

Op FB is de zesdaagse speeddating begonnen: schrijf je in en wij koppelen jou direct aan de leukste teamgenootjes!

Breakloose

Ook zo’n zin in de zomer? Bij Breakloose weten ze wel hoe je een chille vakantie kunt fixen: bijvoorbeeld een surfvakantie in Frankrijk of Spanje. Een beetje sfeer proeven kan alvast op het toernooi en wie weet win je wel een surfvakantie!

Marktstands

Naast Breakloose zijn er nog genoeg andere kraampjes te vinden. Zo kan je schoenen kopen bij Leeuw sport, kan je shirts bedrukken en overige volleybalspullen kopen bij Volleybaldirect, en biedt ExterneAccu draagbare accu’s aan waarmee je je telefoon weer kan opladen!

Lounge

Even pauze tussen de wedstrijden door? Kom dan even relaxen op onze Lounge! Een tappunt én cocktailbar, zitzakken, kilo’s zand en alle gelegenheid om even lekker van het zonnetje te genieten of de NSK wedstrijden te bekijken!

Kapitent

Er zijn nog maar een beperkt aantal tenten over bij Kapitent. Wil je dus ook voor €225,- een super-de-luxe tent huren voor het weekend (10-12 personen)? Boeken dan snel via de website van kapitent of door direct een mail te sturen naar info@kapitent.nl. Als je vragen hebt, kan je ook altijd ons mailen.

VOL=VOL!

Holiday Inn

Wil je juist wat meer luxe dan je eigen tentje? Dit jaar kan je weer terecht bij Holiday Inn, op loopafstand van het toernooi terrein. Vermeld tijdens je reservering ‘Hajraa Buitentoernooi’ en je krijgt direct de beste prijs! Reserveren? +31 (0)40-2358245 of stuur een e-mail.

Kort ander nieuws:
  • Kom je ook kijken bij het Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) grasvolleybal?
  • Zaterdag gaan de wedstrijden om 09.00u van start, zondag starten we een half uurtje later.
  • Feesten beginnen beide dagen om 19.00u.
  • Vergeet je ID niet!
Wij zijn vast begonnen met oefenen.. Zie hier onze enige echte Hajraa Buitentoernooi Trickshots! Kan jij het beter?
Hajraa Buitentoernooi 2014 is powered by:tuelogo

Schrijf je hier in voor het Hajraa Buitentoernooi!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
YouTube
YouTube
* Alle wijzigingen voorbehouden

Hajraa Buitentoernooi 2014 / All rights reserved / www.hajraabuitentoernooi.nl / buitentoernooi@hajraa.nlfollow on Twitter | friend on Facebook | forward to a friend