Nieuwsbrief #2 Hajraa Buitentoernooi

Hallo lieve vriendjes!

Hier is alweer de tweede nieuwsbrief over het Hajraa Buitentoernooi, boordevol nieuws! Het toernooi komt al dichterbij, want op 23, 24, 25 mei is het alweer zover! Je kan je nog inschrijven tot 25 april voor het  leukste, grootste en gezelligste volleybaltoernooi van Europa. In deze nieuwsbrief onder andere nieuws over gratis shirts bij deelname(!), verhuizing van feest- én campinglocatie, en meer.

Gratis shirts bij deelname!

Ja, je leest het goed! Vorig jaar is het 7e lustrum uitbundig gevierd door gratis lustrumshirts uit te delen. Deze actie is zo goed bevallen, dat wij in samenwerking met DELA dit jaar weer GRATIS Buitentoernooi-shirts uitdelen! Iedere teamcaptain kan op zaterdag 7 shirts ophalen voor zijn team*. Wil jij ook rondlopen in het enige echte Buitentoernooi-shirt? Zorg dan dat je erbij bent!

Nieuwe feestlocatie!

De TU/e heeft een gloednieuw, groot overkoepelende evenementenlocatie, waar wij dit jaar graag gebruik van maken! Nieuwe mogelijkheden met licht en geluid, wat wil je nog meer? Natuurlijk zorgen we ervoor dat de vertrouwde Hajraa-sfeer behouden blijft. …Lees meer

Camping verhuist

De camping zal gaan verhuizen naar het wedstrijdterrein. Na vele jaren te hebben geslapen naast de feesttent, op de campus van de TU/e, zal het dit jaar anders lopen. In verband met bouwwerkzaamheden op de TU/e zal de camping verplaatst worden richting de Hondsheuvels, bij het wedstrijdterrein. Rollend het bed uit en je staat meteen op de wedstrijdvelden, wat wil je nog meer? Klik hier voor de plattegrond

Kapitent

Heb je geen zin om je tent hélemaal mee naar Eindhoven te sleuren, om hem dan vervolgens ook nog op te moeten bouwen? Goed nieuws! Ook dit jaar kan je bij Kapitent tenten boeken. Voor €225,- heb je een luxe tent voor 10-12 personen. Boeken kan via de website van kapitent of door direct een mail te sturen naar info@kapitent.nl. Als je vragen hebt, kan je ook altijd ons mailen.

Je kan de tenten tot 15 mei reserveren, maar wees snel, want VOL = VOL!

Holiday Inn

Wil je juist wat meer luxe dan je eigen tentje? Dit jaar kan je weer terecht bij Holiday Inn, op loopafstand van het toernooi terrein. Vermeld tijdens je reservering ‘Hajraa Buitentoernooi’ en je krijgt direct de beste prijs! Reserveren? +31 (0)40-2358245 of stuur een e-mail.

Vergeet je ID niet!

Ook bij ons, geen alcohol onder de 18. Om dit te handhaven, delen we polsbandjes uit. Neem hiervoor je ID mee!

Thema

Wat hebben Brazilië, de VS, Taiwan en Israël met elkaar gemeen? Juist, ze zijn allemaal op het Hajraa Buitentoernooi geweest! Dit jaar hebben we al vertegenwoordigers uit Frankrijk, Duitsland, België, Groot-Brittanië, Denemarken en Algarije! Hoe bijpassend is dan ook ons thema: Around the world in 3 days!

Deel jouw Experience!

Iedereen beleeft zijn/haar Buitentoernooi anders. Waar denk je aan als je het Hajraa Buitentoernooi hoort? Wat is jou het meest bijgebleven van vorige edities? Waar kijk jij het meest naar uit? Kortom, wat is dè Buitentoernooi ‘Experience’?

De leukste Experiences tot nu toe kan je hier vinden. Heb jij jouw Experience al gedeeld?

Foto’s uit de oude doos

De actieve volger weet al dat we op Facebook zijn begonnen met ‘Flashback Friday’: iedere vrijdag posten we foto’s van vroeger, met iedere keer een ander thema. De collectie begint al aardig te groeien, maar we zijn nog hard op zoek naar meer! Ieder jaar mag, meer is beter!

Heb jij nog plaatjes van vrûûgah? Stuur ze door via de mail of Facebook!

Kort wedstrijdnieuws:
  • Ook dit jaar wordt er weer het Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) grasvolleybal georganiseerd …meer info
  • Dit jaar wordt er voor het eerst de bedrijvencompetitie georganiseerd! Leuk om met collega’s aan mee te doen. …meer info
Facebook event, check! Ben jij er ook bij?

Hajraa Buitentoernooi 2014 is powered by:tuelogo

Schrijf je hier in voor het Hajraa Buitentoernooi!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
YouTube
YouTube
* Alle wijzigingen voorbehouden

Hajraa Buitentoernooi 2014 / All rights reserved / www.hajraabuitentoernooi.nl / buitentoernooi@hajraa.nl