Lustrumcompetitie

Lustrumcompetitie

Het Hajraa Buitentoernooi bestaat 40 jaar! En om dat te vieren organiseren wij tijdens het Buitentoernooi voor oud leden van E.S.V.V. Hajraa een Lustrumcompetitie! Lijkt het je leuk om onder de ouderwetse Buitentoernooi sferen een potje te volleyballen en...

Het Hajraa Buitentoernooi bestaat 40 jaar! En om dat te vieren organiseren wij tijdens het Buitentoernooi voor oud leden van E.S.V.V. Hajraa een Lustrumcompetitie! Lijkt het je leuk om onder de ouderwetse Buitentoernooi sferen een potje te volleyballen en herinneringen op te halen van ons unieke toernooi? Verzamel dan een mixteam* met minimaal 3 Oud-Hajranen en schrijf je in! Zondagmiddag zullen we het toernooi afsluiten met een borrel op het wedstrijdterrein. Hierover ontvang je na aanmelding meer informatie.

*Bij voorkeur een mixteam. Mocht dit niet lukken, meld je team dan alsnog aan voor de lustrumcompetitie en informeer ons via de mail!

—————

Hajraa Outdoor Tournament is celebrating their 40th anniversary! This is why we organize a lustrum tournament for old members of E.S.V.V. Hajraa!
Would you like to relive old times by playing volleyball at our unique tournament? Then make sure you create a mixteam with at least 3 old Hajraa members and subscribe!
On Sunday there will be a drink for participants of this lustrum tournament. You will get more information as soon as you have subscribed.