-

Tom

Naar eigen zeggen is onze voorzitter Tom een enorme luiaard, maar om eerlijk te zijn hebben wij als commissie daar niks van gemerkt! Deze alleskunner beweegt hij zich prima voort in het met suiker gesponnen web rondom Hajraa Buitentoernooi. Hij houdt rekening met de betrokkenheid van alle mogelijke partijen binnen en buiten de vereniging, maar ook binnen de commissie. Zijn presentaties hiervoor zijn grensverleggend en zijn vertalingen naar jip en Janneke taal on point. Hij heeft voor ons toernooi wat mooie deals en samenwerkingsverbanden geregeld en hij heeft een duidelijke richting gegeven aan het promotiemateriaal. Zelfs tijdens het toernooi zul je merken dat Tom de fantasie vertaalt naar werkelijkheid!

Maarten

Deze jongeman, daar kun je niet omheen! Niet alleen vanwege zijn lengte, maar liefst twee meter, maar ook vanwege zijn glimlach. Maarten zou in onze waarzeggerstent, met zijn glazen bol bij de hand, de toekomst goed weten te voorspelen. Hij is namelijk het beste te omschrijven als een analytische en slimme waarzegger. Zijn verborgen talent is het bereiden van een heerlijke Mexicaanse stoofpot. Deze ziet er misschien niet heel smakelijk uit maar bevat zeker de juiste voedingstoffen om van het Buitentoernooi een groot succes te maken. Klein detail, het nuttigen van deze overheerlijke Mexicaanse stoofpot pakt voor omstanders de dag daarna meestal wel wat minder goed uit.  Het persoonlijke doel van Maarten is om van de camping dit jaar een groot succes te maken. Een ander persoonlijk doel van hem is om zich niet te verwonden aan zijn voet tijdens de opbouwweek van dit jaar (Dit was zoals je al kan raden vorig jaar wel het geval). Hopelijk kan hij dit jaar de opbouw, het weekend en de afbouw van het buitentoernooi al huppelend en al glimlachend door.

Lucas

Lucas zie je dit Buitentoernooi niet over het hoofd. Als je een Hajraan van zo’n twee meter tussen de feestgangers ziet zou het hem zomaar eens kunnen zijn! En niet alleen hijzelf is groot, ook zijn ambities zijn hoog; het maken van een hele grote lichtgevende vuurtoren is namelijk Lucas zijn streven! Deze vuurtoren zal te zien zijn in de avonduurtjes en tijdens onze toffe feesten. Uiteraard is Lucas zelf ook bij onze feesten van de partij, hij is namelijk verantwoordelijk voor de feesten. Samen met Magda doet hij hard zijn best doet om iedereen hier keihard los te laten gaan. En wil je hem bedanken? Dan kan je zijn meest vrouwelijke kant een boost geven door hem blij te maken met port met chocolade!

Magda

Magda, is met haar ervaringen in zowel de feestcommissie, als de binnentoernooi commissie van Hajraa onze perfecte kandidaat voor feestcommissaris van het Hajraa Buitentoernooi 2017! Haar doel is dan ook om alles uit de (grijp)kasten te halen om er weer een fantastic jaar van te maken. Een grote gok zal dit overigens niet worden, want Magda in staat om overal een goeie feeststemming te brengen. Haar lichtelijk autistische trekje om geen enkele steekjes te willen laten vallen zal haar hierbij zeker niet tegenhouden. Ze kan op de gekste momenten of plekken met het buitentoernooi in haar hoofd zitten om nieuwe dingen te bedenken of oude ideeën te verbeteren. Je zou dit een guilty pleasure kunnen noemen, maar persoonlijk denk ik dat dit het gezonde enthousiasme is waar we allemaal profijt van gaan hebben!

Nina

Graag presenteren wij aan u onze fantastische Nina. Zij gaat dit jaar samen met haar rechterhand Marleen er hard voor werken dat alle spellen op de fantasy funfair goed zullen verlopen. Met al een jaar Buto ervaring is Nina niet te stoppen en ga je haar zeker zien shinen in de wedstrijdwagon. Deze waarzegster kan goed out of haar glazen bol denken en is ook to the point! In het dagelijkse leven doet Nina nog wel meer dan alleen het runnen van kermisattracties, zo is een van haar guilty pleasures lachen met de mannen en andere mannendingen doen. Iets minder dagelijks gaat Nina ook graag op avontuur uit! Want zij is een ware wereldreizigster! Ook Nina trekt in de avonduren wanneer de velden leeg zijn op de fantasy funfair naar het feestcircus waar ze zich graag 1, 2, 3 bier nuttigt. Een autistisch trekje van haar is dat ze geen half biertje kan laten staan. Gelukkig weten wij dat kleine katertjes Nina niet in de weg zullen staan om er dit jaar wederom een weekend van te maken. Haar persoonlijke doel is om door innoverende ideeën de fantasy funfair tot een waar spektakel te maken en alle spellen soepel te laten verlopen! Nina, wij hebben hier alle vertrouwen in!

Marleen

Dit is Marleen! Je zou haar kunnen herkennen van vorig jaar in de wedstrijdwagen waar ze iedereen met haar brede glimlach begroet en geholpen heeft. In het dagelijks leven houdt Marleen van concerten, reizen en chillen met de hond. In eerste instantie is Marleen voor sommigen moeilijk te peilen maar als je haar iets langer kent zie je haar enthousiasme en vrolijkheid naar boven komen. Zo is ze bij bijna elke Hajraa activiteit aanwezig en zal je haar nooit op een feestje missen. Haar persoonlijke doel voor het Hajraa Buitentoernooi 2017 zal zijn om alle toernooigangers in een Hajraa shirt te hijsen en iedereen zo veel mogelijk te laten spelen op een leuk niveau. Hierbij zal ze haar verborgen leidinggevende talenten tot uiting gaan brengen. Mocht je tijdens het toernooi iets geregeld willen krijgen, neem dan een lekker stukje kaas  mee naar de wedstrijdwagen om in te spelen op Marleens ‘guilty pleassure’. Maar, neem geen gatenkaas want dan kan het wel eens averechts werken.

Roxanne

Roxanne heeft vele talenten. Bijvoorbeeld het zetten van potten thee met hele fancy smaken en deze vervolgens helemaal zelf op moeten drinken of het eten van exact even grote stukjes chocolade. Maar ook het zingen onder de douche is een talent van haar. Deze Hajraan-blauwe nachtegaal zingt niet alleen ons eigen publiek, maar fluit ook nieuwe sponsoren ons prachtige evenement binnen. Haar ambities zijn zo hoog, dat de hoeveelheid sponsoren die ze zou aantrekken zouden leiden tot een heus eigen volleybalveld genaamd :The field of Roxanne! Hopelijk (voor ons allemaal) staan jullie daarop  te spelen in Juni, terwijl jullie genieten van alle gave activiteiten die geregeld konden worden dankzij deze sponsoring.

Kristel

Onze Kristel, onze promotie koningin. We zijn nog maar net officieel van start gegaan en ze is nu al niet meer te stoppen. Altijd lachend, vol energie en compleet met een positieve insteek gaat ze dit jaar jullie naar het Hajraa Buitentoernooi lokken. Als een batterij voor anderen hopt ze overal rond en kan iedereen zich aan haar opladen. Met haar gekke, leuke lachje enthousiasmeert ze alle volleyballers om 16,17 en 18 juni hun spullen te pakken. Haar doel dit jaar is om zoveel mogelijk inschrijvingen te realiseren en een regelrechte hit op de social media te creëren. Vol vertrouwen in haar als PR gaan wij met haar in zee, zeker weten krijgt ze jullie dit jaar ook allemaal mee!

Janneke

Janneke, ookwel ‘Jip’ genoemd. Als ze niet bezig is met alcohol, nicotine of Wim, dan wel met het buitentoernooi! Na een jaar lang notulen uit zich te persen voor de hele vereniging is ze helemaal klaar om zich op ons geweldige toernooi te storten. Naast binnen de Oude Vellen de ster uit te hangen, is ze meester in de ‘stille discussie’; als een ware Medusa weet zij het publiek naar haar hand te zetten met een blik van pure overredingskracht. Op het buitentoernooi hoopt zij vooral haar lach te kunnen laten zien aan iedereen, net zoals elke dag op haar werk tussen de ouderen. Maar met haar organisatorische skills en haar natuurlijke, rustige uitstraling zal zij een rots in de branding zijn tijdens het Hajraa Buitentoernooi!