-


Maarten

Onze voorzitter Maarten is een man van alle markten thuis en zoals zijn bijnaam Fluor al aangeeft is hij een erg kleurrijk persoon. Zijn favoriete kleurencombinatie is disco, zowel tijdens een feestje als tijdens het bussen. Als hij er maar mee kan shinen! Naar eigen zeggen beheerst hij alle dancemoves even goed als slecht, waarschijnlijk sterk afhankelijk van zijn alcoholische gesteldheid. De gouden rakkers vallen goed in de smaak bij Maarten, daarom zou hij ook het liefst terug willen naar het tijdperk toen een biertje nog voor twee dubbeltjes te bestellen was bij de bar en je als student nog gratis geld kreeg van Ome DUO. Wat een mooie tijden waren dat! Voor Maarten is 40 jaar Hajraa Buitentoernooi al 40 jaar de perfecte combinatie tussen zijn twee favoriete dingen: volleyballen en bier drinken. Met Maarten aan het roer gaan we een mega gave 40e editie tegemoet!

Bram

Bram a.k.a. Bakkus is een echte aanpakker en weet overal wel iets vanaf. Met zijn skills en overtuigingskracht is hij de Vice-voorzitter van het 40e Hajraa Buitentoernooi en een perfecte voorzitter in spé. Naast al dat serieuze ‘werk’ showt hij je graag zijn dansmoves: beetje losgaan op of naast de beat. Daarnaast kom je hem in de meest gekke kleurencombinaties tegen met groen als zijn all-time favourite en in alle tinten blauw. Echter maakt hij voor de commissiekleding van dit jaar even een uitzondering en zul je hem aan zijn rode shirtje herkennen. Verder is Bram veel te gek op zijn telefoon en social media dus als hij terug de tijd in zou kunnen dan ging hij lekker terug naar een tijd zonder mobieltje.
Tot slot, als je nog niet overtuigd bent om naar het toernooi te gaan, dan moet je ongetwijfeld eens met Bram kletsen. 40 jaar Buto staat volgens hem voor een tof toernooi dat zo groot geworden is door de inzet van Hajranen. Elk jaar weer een nieuwe commissie en in een nieuw jasje, maar elk jaar weer even tof. Met 2 jaar Bram in de commissie zullen we die traditie zeker in stand houden!

Magda

Dit jaar is Magda Timmers degene die ervoor gaat zorgen dat er een knalfeest wordt georganiseerd! Magda is 26 jaar geleden in Eindhoven geboren en daarmee ook de oudste (aka meest ervaren) van de groep. Haar favoriete kleur is rood, rood met rood en heel soms rood met zwart. Ze zou het liefst terug reizen naar het hippie tijdperk, omdat het toen als vrouw accepté was om zonder BH de straat op te gaan. Super comfortabel toch?! Ze danst graag met haar teamgenoten op All The Single Ladies, maar kan ook die-hard headbangen. De vader van Magda is oud Hajraa lid waarmee ze graag herinneringen ophaalt over het buitentoernooi. Dit jaar is het de 40ste editie van het Hajraa Buitentoernooi en we gaan er voor zorgen dat Magda en alle anderen over 60 jaar ook mooie herinneringen op kunnen halen over deze speciale editie!

Marijn

Die Marijn… Heerlijke nuchtere man vol energie en wilskracht om het Buitentoernooi 2018 te laten slagen! Zijn lievelingskleur is dan ook blauw. Alhoewel hij hier zelf nog steeds over twijfelt en het een vrij lastige vraag vindt hebben wij dit toch uit hem weten te trekken. Het beantwoorden van de volgende vragen gingen hem wat makkelijker af. Wat zeg ik? Wat makkelijker… De energie spatte er van af en met een dikke big smile op z’n gezicht (die wij wel gewend zijn van Marijn) vertelde hij dat zijn favoriete dansmoves zo min mogelijk motoriek bevatten. Met z’n handen in de lucht en een scheef gezicht voelt hij zich het meest op zijn gemak op de dansvloer. Uiteraard zijn wij met z’n allen benieuwd hoe dit er uit gaat zien als 2e feestsecretaris van het Buitentoernooi!

Deze man wordt wild bij de gedachten van het terug reizen in de tijd. De 70’s behoort tot zijn favoriete tijdperk aangezien we daar met de hele commissie deze zomer naar toe reizen! Woorden zoals: EPISCH VET! neemt hij graag in de mond als hij denkt aan de 40e editie van het Hajraa Buitentoernooi! Hij mag dan nog geen 40 jaar zijn maar één weet hij zeker: het Hajraa Buitentoernooi is en blijft het vetste toernooi wat ooit georganiseerd is! En dat hij daar in de 40e editie zijn steentje aan mag bijdragen is voor hem een hele eer!

Marijn heeft zin om te knallen als organisatie dit, en volgend, jaar en geniet voor 100.000 man bij elkaar als de rest lekker uit zijn dak gaat tijdens het te gekke feest wat hij dit jaar gaat neerzetten met Magda!

Marleen

Dit is onze Marleen! Ondanks dat deze 21-jarige TU-studente bijna altijd met een biertje in haar hand op een feestje te vinden is heeft ze tijdens het Hajraa Buitentoernooi toch een geheel andere verantwoordelijkheid. Jaja, na het heftige feest en een nachtje doorhalen op de camping zorgt dit organisatietalent ervoor dat alle toernooigangers in de ochtend (dronken of niet dronken) weer op de velden staan. Poule-indelingen, kruisfinales, scheidsrechters … eigenlijk is Marleen verantwoordelijk voor alles waar een (volley)bal bij komt kijken, gelukkig wel met hulp van haar rechterhand Alice. Maar met al 1 jaar ervaring binnen het Buitentoernooi en met haar passie voor volleybal is de functie als 1e wedstrijdsecretaris absoluut voor haar weggelegd. Marleen is ontzettend trots op 40 jaar Hajraa Buitentoernooi; “Bizar tof dat al 40 jaar lang studenten dit toernooi opzetten, met allen dezelfde drive om er een mega vet toernooi en feest van te maken!” Ook over het thema van dit jaar hoor je Marleen niet klagen, het liefst zou ze een schattig hippie meisje willen met bloemen in haar haar en lekker chillen in het park. Klinkt goed Marleen, maar dat chillen doen we wel na 15, 16 en 17 juni!

Alice

De lievelingskleur van onze Ali (Alice) is natuurlijk oranje. Hoofdzakelijk omdat onze promotieshirts voor het Buitentoernooi dit jaar FEL oranje zijn. Ieder keer als ze dit shirt aan mag is het genieten. Daarnaast vindt ze oranje een vette kleur omdat ze zichzelf als ze oranje draagt zich de Koningin van Eindhoven voelt. Verder is Ali een beest op de dansvoer. Ze is echt van alle markten thuis wat betreft dancemoves. Back tot the 70s tot modern, ze heeft het allemaal in haar repertoire zitten. Maar haar favoriete move blijft toch wel het optillen van haar rechter hand om de goudgele rakker die vast heeft, in één elegante beweging naar haar mond te brengen.

Ali zou graag af willen reizen naar de toekomst, omdat ze zowel betrokken is bij Hajraa Buitentoernooi 2018 als het Harjaa Buitentoernooi van 2019. Ze is erg benieuwd hoe dit allemaal zal gaan lopen, maar heeft er hoofdzakelijk heel erg veel zin in! Het 40ste Harjaa Buitentoernooi wordt hard werken voor Ali, maar gelukkig is ze stress bestendig en ziet er naar uit om op zondagmiddag in de wedstrijdwagen te genieten van 30 graden op haar blije bakkes met een welverdiend biertje en dan zal ze dan haar favoriete dancemove vertonen.

Sifa

Als je denkt, wie loopt daar nou van links naar rechts klappend door het veld, grote kans dat het Sifa is! Als nieuwe ster van dames 1 heb heeft ze besloten om ook de Buitentoernooi commissie te verblijden met haar gezelschap, waar ze maar wat blij mee zijn; ze is immers een ster in sponsoren binnenhalen. Dus als je je afvraagt hoe het kan dat het Buitentoernooi er zo vet uitziet dit jaar, loop dan vooral even bij Sifa langs. Je kunt haar vinden tussen alle afro’s, rolschaatsen en glitterpakjes natuurlijk, want reken maar dat ik dit aan zal hebben tijdens al het gefeest, gevolleybal en gezelligheid! Daarnaast kan ze iedereen die er om vraagt de moonwalk leren. O ja, en haar favoriete kleurencombi is bordeauxrood met zwart. Doei!

Marloes

Marloes is dit jaar de PR-coördinator van het Hajraa Buitentoernooi. Ze zal jullie gaan voorzien van leuke weetjes, veel informatie en natuurlijk supervette foto’s!
Voor de mensen die Marloes niet kennen; Haar lievelingskleur is Turquoise (helaas helaas, ons lustrum is rood….) en ze is gek op escalatie!
Dit jaar hoopt ze dus ook mooie foto’s en filmpjes te maken van mensen die flink escaleren, staan te kaken of natuurlijk de sterren van de hemel volleyballen! Maar escalatie is toch iets wat ze het liefste ziet op het Hajraa Buitentoernooi. Overigens, wil je Marloes zien escaleren, draai dan Don’t stop me now van Queen. Voor je het weet zet ze de hele tent op z’n kop met Tjeerd ‘t Escalatiepeerd! En mocht je nou veel te hard zijn gegaan tijdens het BuTo feest, dan kun je volgens Marloes het beste een Fristi klappen en jezelf volstoppen met chips en pizza! En mocht dat niet helpen, dan zul je gewoon weer een bierie moeten pakken!

Vera

Mocht je Vera tegenkomen op het toernooi dan is de kans groot dat je omhoog moet kijken. Deze chick is namelijk met een marge van 0.00001 cm de langste meid van onze commissie. Deze aangeboren kwaliteit komt haar goed van pas bij het Hajraa Dames 1, waar ze als midden de tegenstanders om de oren smasht. Waar dit Hajraa avontuur volgens haar niet direct goed startte (haar eerste services vielen keer op keer 1 meter voor haar op de grond), zal ze er zeker voor zorgen dat het Hajraa Buitentoernooi 2018 op rolletjes gaat lopen! Ze heeft erg veel zin in deze speciale lustrum editie, waar ze vooral wil genieten van veel volleybal, veel zon en veel bier. Als je Vera tijdens het toernooi nodig hebt, dan is ze altijd te paaien voor chips, zelfs als je haar wakker moet maken. Dit is namelijk niet alleen haar favoriete snack, het is zelfs zo uit de hand gelopen dat ze van chips eten haar hobby heeft gemaakt. Gelukkig kan ze deze opgelopen kilo’s tijdens onze feesten er weer af dansen, waar ze graag nog wat dansles zou krijgen zodat ze echte dansmoves kan showen, in plaats van -naar eigen zeggen- alleen haar voeten te bewegen.