-

Hajraa Buitentoernooi camping (algemeen)
Tijdens het Buitentoernooi kan er overnacht worden op de Buitentoernooi camping. Ook deze camping is een bron van gezelligheid op het Buitentoernooi! De activiteiten op de camping zijn zoals ieder jaar weer erg gezellig! Voor dit toernooi hoef je geen super luxe hotel te reserveren, of ergens in de stad slaapplaatsen te organiseren. Want wat is er nu gezelliger dan te overnachten op de super gezellige Hajraa Buitentoernooi camping, samen met 4000 andere sportieve mensen?! Op het TU/e terrein tussen de Dommel en de Kennedylaan kun je je tentje opzetten(vouwwagens of campers zijn niet toegestaan), waarbij de feesttent op kruipafstand ligt en de wedstrijdvelden direct aan de overkant van de ring. Voor de camping hoef je niet extra te betalen of te reserveren, er is genoeg plek voor iedereen, maar er geldt natuurlijk wel; wie het eerst komt…. heeft de beste plek!

Reglementen
Een belangrijke opmerking: open vuur, glas, gasflessen en aggregaten zijn verboden op het Hajraa Buitentoernooi en hier zal dan ook streng op gecontroleerd worden! Er kunnen alleen tenten opgezet worden op het terrein, dus helaas geen campers of vouwwagens. Je kunt jezelf voor/na een leuke wedstrijddag douchen op het wedstrijdterrein.De camping is wel voorzien van sanitair, zei het wel beperkt. Op de camping is geen elektriciteit aanwezig, wel stromend water.

Verder is het verstandig om waardevolle spullen thuis te laten. De organisatie van het Buitentoernooi is namelijk niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor gestolen of verloren spullen!

 

 

 

 

 

 

 

Kapitent te huur
De ‘Kapi’tent is al jaren een begrip op het Hajraa toernooi en ook dit jaar weer te huur! Wil jij je het sjouwen met tenten en het vastzetten van haringen besparen, dan is dit iets voor jou. Wij hebben dit jaar verschillende varianten te huur!
Prijzen ‘Kapi’tent:
10 persoons ‘Kapi’tent € 255,00 ( 5 beschikbaar )
13 persoons ‘Kapi’tent € 285,00 ( 25 beschikbaar )
18 persoons ‘Kapi’tent € 375,00 ( 10 beschikbaar )
Eenpersoons bed, per bed € 20,00
Wees er snel bij. Op=op!
Reserveren kan via http://www.kapitent.nl/neem-contact-met-ons-op/. Meld daarbij dat je komt voor het Hajraa Buitentoernooi en het soort accommodatie dat jij wilt!
Festihut te huur
Dit jaar weer te huur bij Kapitent: de Festihut. Met een afmeting van 3×2.5m bieden wij ruimte voor 3 stapelbare bedden (6 personen). De deur is voorzien van een stevig slot af te sluiten met sleutel zodat je al je waardevolle spullen veilig op kan bergen!
Wil jij slapen in een van onze Festihutten reserveer dan nu! Chalets zijn beperkt beschikbaar.
Prijzen Festihut: € 325,00 ( inclusief bedden!)
Bij het huren van 2 festihutten door 1 team ontvang je 10% korting op de huurprijs.
Wil jij slapen in een van de Festihutten reserveer dan nu via http://www.kapitent.nl/neem-contact-met-ons-op/ en meld even dat je op het Hajraa Buitentoernooi komt en het soort accommodatie dat jij wilt!
Kartent
Dit jaar voor het eerst op het Harjaa Buitentoernooi: de Kartent! Heb jij geen zin om al je kampeerspullen mee heen en terug te nemen en heb je altijd al in een kartonnen doos willen slapen? Dit is je kans! De regenbestendige Kartent staat voor je klaar op de Hajraa camping, eventueel met luchtbed en slaapzak, en biedt plaats aan twee personen. Bestel hem hier!