• Welkom

  Welkom op de website van het Hajraa Buitentoernooi. Het Hajraa Buitentoernooi is het grootste Europese 6x6 grasvolleybaltoernooi. Op deze website kan je informatie vinden over de geschiedenis van het toernooi, informatie over de komende editie, inschrijven en alle foto's en filmpjes terugzoeken.

  slide
 • Hajraa Buitentoernooi

  Als je vaker op volleybaltoernooien bent geweest, heb je vast gehoord van het "Hajraa" Buitentoernooi. Al 38 jaar organiseert Hajraa namelijk het grootste Buitentoernooi van Europa. Ieder jaar verwelkomen we tot 400 teams en geven we twee knallende feesten voor 4000 man.

  slide
 • Wedstrijden

  Onderdeel van het Hajraa Buitentoernooi zijn natuurlijk de toernooiwedstrijden op zaterdag en zondag. Meer dan 400 teams op meer dan 100 velden spelen de 6x6 grasvolleybal competitie, van recreant tot eredivisie.

  slide
 • Feesten

  Vast repertoire van het Hajraa Buitentoernooi zijn de legendarische feesten op vrijdag- en zaterdagavond. Tijdens het drinken van een pilsje (of twee) kan er tot de late uurtjes gefeest worden met live-bands en DJ's!

  slide
 • Inschrijven

  Geïnteresseerd om deel te nemen aan het meest legendarische volleybaltoernooi dat je ooit hebt meegemaakt? Schrijf je dan hier in!

  slide